vex0r Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 (edited) Acum ceva timp am descarcat cacatul de virus din semnatura lui B10S, l-am rulat in SandBoxie, si nu s-a intamplat nimic, am zis okay, asta e virus, da-l in plm...Dar acum am vazut ca mi-a facut rost de parola filelist si multe altele, a trimis vreo 6 invitatii zilele astea.Am descarcat crezand ca e ceva amuzant, bazandu-ma pe reputatia lui si nr. de posturi credeam ca e serios, dar de unde ca eu m-am infectat cu un virus care fura log-uri. Cineva sa ii stearga semnatura ca poate mai sunt prosti ca mine...//. Si daca e facut in Coaili sau cum se zice, pot sa il sterg direct fara sa mai scanez sau sa reinstalez windows-ul?//. Totusi, nu stiu daca e vina lui, dar daca o fi virus eu zic ca nu e bine sa fie la semnatura! Edited April 26, 2015 by vex0r
Guest Kronzy Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 Il ai deja sters sau trasmis doar pe moment datele , schimbati toate parolele si aia e.
vex0r Posted April 26, 2015 Author Report Posted April 26, 2015 Ah, okay, dar macar sa ii stearag cineva semnatura pulii...Ah, ce hax0r e si el, a facut si un cont pe adresa bogdan.rstforum@yahoo.com, sa imi sugi pula amice, ca esti marlan!
sleed Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 @vex0r - multumesc pentru o invitatie filelist. Karma ti se va umple acum! 1
vex0r Posted April 26, 2015 Author Report Posted April 26, 2015 @vex0r - multumesc pentru o invitatie filelist. Karma ti se va umple acum!Nu inteleg ce vrei sa spui... Ti-am trimis eu/el invitatie sau doar te bagi in seama?
sleed Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 Mi-a trimis el o invitatie, nu ma bag in seama ..
askvrit Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 Nu inteleg ce vrei sa spui... Ti-am trimis eu/el invitatie sau doar te bagi in seama?A trimis bios invitatie de pe contul tau lui sleed, ce pula mea e asa de greu de inteles?
vex0r Posted April 26, 2015 Author Report Posted April 26, 2015 (edited) Ah, okay, bucura-te de ea @askvrit, vezi sa nu faci cancer la deget de la dislike-uri Sa inchide cineva thread-ul ca tot s-a rezolvat problema, si sa moara askvrit de ciuda ca nu a primit si el o invitatie! Edited April 26, 2015 by vex0r