UnixDevel Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Daca sunteti prin Londra si vreti sa stati la un pahar de vb .... dati check in Quote
QuoVadis Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Cobor jos in Londra la o conferinta in a 2a saptamana in Iunie, in zona Olympia - Kensington. Nu stiu inca programul si cata vreme voi avea.Tu pe unde esti? Quote
UnixDevel Posted May 9, 2015 Author Report Posted May 9, 2015 eu sunt in partea de est a londrei Quote
QuoVadis Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 Cobor prin Londra in 23 si 24 Octombrie la o conferinta (zona Westminster). Daca sunteti careva pe acolo si vreti sa ne intalnim la un pint dati un pm. Quote
Guest Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 Cobor prin Londra in 23 si 24 Octombrie la o conferinta (zona Westminster). Daca sunteti careva pe acolo si vreti sa ne intalnim la un pint dati un pm.Cobori in jos Luceafar bland ... ) Quote
Desmont Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Stansted Airport - reper - (oras: Bishops Stortford), care aterizati pe aici si aveti nevoie de cazare pentru o noapte, va pot ajuta sa scutiti banii. Quote
QuoVadis Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Stansted Airport - reper - (oras: Bishops Stortford), care aterizati pe aici si aveti nevoie de cazare pentru o noapte, va pot ajuta sa scutiti banii.Nu puteai sa zici si tu mai devreme.. la Stansted aterizez Mi-am rezervat deja hotel.. £120 / noapte dar e non-refundable. Asta este, poate alta data - bun de stiut. Thx Quote
Desmont Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Unde ai rezervat hotel? Apartine de Welcome Break cumva (Ramada / Days Inn) ? Lucrez in companie, pot oferi 50% discount! Data viitoare trimite-mi un PM si te ajut. Quote
QuoVadis Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Unde ai rezervat hotel? Apartine de Welcome Break cumva (Ramada / Days Inn) ? Lucrez in companie, pot oferi 50% discount! Data viitoare trimite-mi un PM si te ajut.Danke, bun de stiut. Am vrut sa fiu in zona langa conferinta ca sa imi pot lasa geanta in camera inainte sa merg si mai toate alea misto erau fully booked asa ca am bagat la unul mai slabut dar ok - Shaftesbury Premier in Paddington. Quote