alcol Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 O sa il suga pe Kenpachi de pulaPai inca ii traieste?Am auzit ca a murit :shock: Quote
montrey Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 nemesis vorbea cu el deparca ar fi fost un prost care nu stie cei aia tastatura ) Quote
Sir-NyCkY Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 nemesis vorbea cu el deparca ar fi fost un prost care nu stie cei aia tastatura )Si tu tocmai ne-ai spus o noutate Quote
Guest Kenpachi Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 da flood vreau floodhit me as hard as you can assholes. Quote
blech Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 mai bine te ameninta ca vine la tine pe scara blocului si-ti taie firu' de net (mult mai sigur ca floodu) Quote
goly Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 am gasit cica test la MonTreg p site Testul este grila : se acorda 20 de P din oficiu . Aveti de raspuns la 6 intrebari :Raspundeti corect la urmatoarele intrebari ! 1.Ce este un trojan ?a) un program un fisier ce controleaza calculatorulc) o nimica toata2.Ce este un root ?a) o nimica toata un programc) un administrator al unui sistem linux3.Cum aflam ip-ul serverului ?a) cu un program prin comanda netstat -n in cmdc) nu raspund4.Care sunt comenzile principale scrisului in programare ?a) nu raspund write ("ce faci bai bula")c) write "ce faci bai bula"5.Ce este un virus ?a) un fisier ce distruge alte programe o nimica toata c) un camatar obosit6.Care este cea mai simpla comanda de DELETE :a) selectare ALT + CTRL + DEL nu raspundc) selectare DELETETestul va fi trimis prin email la hedasro@yahoo.com Quote
japitza Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 il stiu pe wantedbz e un cocalar din buzau ce joaca si el MU Online si bite! ce tare cand intra ahead! chiar asa newbie ai ajuns mai Quote
Freakcro Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 si hack=violare de reguli.. Lol ) ce copil ... Si site ul sau e facut macromedia 100% cu ceva template Quote
slax Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 prea tare povestea..... data viitoare imi tai si eu cablu de la net:X Quote