Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ! Am nevoie de un domeniu .com ( se inregistreaza la godaddy cu 1 $ ) dau la schimb girlsfree.webcam sau thestudents.party ( da ,stiu , sunt luate gratuit ) . Deci daca e interesat cineva de un asa schimb ciudat sa imi dea un pm ;) Multumesc !

Posted
a fost o oferta recent cu 4 lei si ceva... dar nu se putea plati cu paypal deci era inutila

Eu m-am uitat chiar dupa ce a postat si era domeniu + hosting la 1£ pe luna dar trebuie sa platesti pe un an plus tva. La fel a fost si anul trecut cand am luat cateva si ajungi la domeniu + hosting £14.40 pe an. Dar dupa primul an se scumpeac de 3-4x si apoi e durere sa le mai muti in alta parte.

Daca vrea careva sa cumpere cu cardul (unde nu se accepta paypal) pot ajuta.

Posted

Da, vad ca au la deals aici - https://www.godaddy.com/deals2/default.aspx?isc=gofduk28&countryview=1 si cu ICANN fees ajungi la $1.17 + tva

(dar trebuie sa nu fie cont nou cu card nefolosit la ei )
- ai adaugat un extra "nu"

Da, trebuie sa fii client nou, oferta e menita sa agate clienti noi ca apoi e durere sa te mai transferi altundeva si trebuie sa stai la ei.

Am vreo 4-5 carduri nefolosite care ar fi bune dar n-am ce face cu domeniile... nu am vreme nici de cele care le am pana acum dar sa mai iau altele noi sa le tin de bibelou.

Posted

https://uk.godaddy.com/deals2/default.aspx?gclid=CP6Wn9nuvsUCFU_HtAod1EYABw&isc=gofhro05&countryview=1&currencytype=RON&cvosrc=ppc.google.godaddy&matchtype=p&ef_id=VVD3LQAAAbJLf7pN%3a20150513135215%3as

4 lei domeniu .com . Ieri am cumparat un domeniu cu oferta aceasta si am cont de mai bine de 1 an si alte domenii in dashboard.

PS: Daca nu va ia la checkout discountul stergeti domeniul si incercati iar. Oferta e valabila in continuare 4 lei domeniu .com pentru 1 an :)