Bright Posted May 15, 2015 Report Posted May 15, 2015 (edited) Salutare , m? numesc Mihai sunt o persoan? optimist? pân? în ultima instan??,sociabil m? integrez rapid într-un colectiv. Sunt aici ca s? cap?t cunon?tiin?e ?i la rândul meu s? împart cunonstiintele mele. Prioritatea mea pe acest forum este s? înv?? limbajul de programare C++. Cunonstiintele mele nu sunt foarte profunde dar sunt foarte încântat s? împart cât ?tiu. Edited May 15, 2015 by Bright Quote
Byte-ul Posted May 15, 2015 Report Posted May 15, 2015 Salut, bine ai venit.Un sfat, nu pari mai destept daca folosesti un site de genul diacritice.com. Quote
Bright Posted May 15, 2015 Author Report Posted May 15, 2015 (edited) Salut, bine ai venit.Un sfat, nu pari mai destept daca folosesti un site de genul diacritice.com.Salutare, ab?ine-te la comentariile f?r? sens , am folosit diacritice.com pentru ca s? câ?tig timp Edit: Dar NU cum ai spus tu:Ochii mei... OFF:// degeaba scrii cu diacritice daca nu stii sa scrii corect d.p.d.v. gramatical sau sa folosesti semnele de punctuatie.On:// Bine ai venit, nu e ok sa sari la cearta cand stii ca NU ai dreptate, sper sa stai cat mai mult printre noi si sa inveti lucruri utile.Asta se întâmpl? când dormi 2 ore oricum mul?umesc pentru sfat. Edited May 16, 2015 by Bright 1 Quote
Aerosol Posted May 15, 2015 Report Posted May 15, 2015 (edited) Salutare, ab?ine-te la comentariile f?r? sens , am folosit diacritice.com pentru a câ?tiga timp Salutare, ab?ine-te la comentariile f?r? sens , am folosit diacritice.com ca s? câ?tig timp Dar NU cum ai spus tu:Salutare, ab?ine-te la comentariile f?r? sens , am folosit diacritice.com pentru ca s? câ?tig timp Ochii mei... OFF:// degeaba scrii cu diacritice daca nu stii sa scrii corect d.p.d.v. gramatical sau sa folosesti semnele de punctuatie.On:// Bine ai venit, nu e ok sa sari la cearta cand stii ca NU ai dreptate, sper sa stai cat mai mult printre noi si sa inveti lucruri utile. @Bright asta NU e o scuza, eu am momente cand nici pe alea 2 ore nu le dorm! Edited May 16, 2015 by Aerosol Quote