askwrite Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Salut, vand contul acesta de steam:Steam Community :: RyderDupa cum vedeti e banat vac (csgo) si trade.Veniti cu oferte pentru el. Quote
Ganav Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 De ce ai fost banat?Cheat-engine, coduri, etc. Poate chiar cel care a detinut contul s-a decis sa-l vanda dupa ce a luat ban; nu putem stii cu siguranta. Quote
askwrite Posted May 19, 2015 Author Report Posted May 19, 2015 De la coduri si banul e dat acum: 363 day(s) since last ban.Asa l-am luat si eu Quote
Ganav Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Salut, vand contul acesta de steam:Steam Community :: RyderDupa cum vedeti e banat vac (csgo) si trade.Veniti cu oferte pentru el.Am incercat sa ma loghez pe un cont de steam in aceste zile si se pare ca nu poti juca jocurile decat in cazul in care ai acces la contul de e-mail de pe care a fost creat respectivul cont de steam. Quote
askwrite Posted May 19, 2015 Author Report Posted May 19, 2015 Am incercat sa ma loghez pe un cont de steam in aceste zile si se pare ca nu poti juca jocurile decat in cazul in care ai acces la contul de e-mail de pe care a fost creat respectivul cont de steam.Thats not true. Steamul e pe emailul meu de atatea luni. Merge sa te joci orice joc doar ca pe csgo (nu cs 1.6) are vac ban. Quote
Ganav Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Thats not true. Steamul e pe emailul meu de atatea luni. Merge sa te joci orice joc doar ca pe csgo (nu cs 1.6) are vac ban.Eu am incercat acum doua zile pe un cont de pe care m-am jucat in tara. Dupa logare, mi-a aparut un textbox in care trebuia sa scriu un cod primit pe o adresa de e-mail la care aveam acces. Daca nu aveam acces nu puteam descarca jocurile. Incearca sa te loghezi prin VPN si vezi daca reusesti. Quote
askwrite Posted May 19, 2015 Author Report Posted May 19, 2015 Eu am incercat acum doua zile pe un cont de pe care m-am jucat in tara. Dupa logare, mi-a aparut un textbox in care trebuia sa scriu un cod primit pe o adresa de e-mail la care aveam acces. Daca nu aveam acces nu puteam descarca jocurile. Incearca sa te loghezi prin VPN si vezi daca reusesti.Aaaaaa, ala se numeste steam guard, e de mult asta. Daca te conectezi pe device nou o sa-ti tirmita un cod pe mail pe care-l introduci, si nu e nicio problema cu asta, e pe mailul meu cum am mai spus. Quote