Kalashnikov. Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 Daca aveti nevoie de o imagine, "creatie", lasati reply cu ceea ce va trebuie si o sa va fac eu (ps: sunt incepator, vreau experienta). Quote
shadowSQLi Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 Poti face un wallpaper pentru rstforums? chiar si acum dupa cateva luni tot cu wallpaperul default stau:( Quote
Kalashnikov. Posted May 24, 2015 Author Report Posted May 24, 2015 Poti face un wallpaper pentru rstforums? chiar si acum dupa cateva luni tot cu wallpaperul default stau:(ps: sunt incepator Quote
Terra Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 Kalashnik0v imi faci si mie un wallpaper cu Darius Dunkmaster? Quote
Kalashnikov. Posted May 24, 2015 Author Report Posted May 24, 2015 (edited) Poti face un wallpaper pentru rstforums? chiar si acum dupa cateva luni tot cu wallpaperul default stau:( @Terra Edited May 24, 2015 by Kalashnikov. Quote
Terra Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 http://i.imgur.com/I3WoyNL.pngImi place cum l-ai pus dar imi trebuie la 1280 x 1024 Quote
Che Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 Daca aveti nevoie de o imagine, "creatie", lasati reply cu ceea ce va trebuie si o sa va fac eu (ps: sunt incepator, vreau experienta).Fa-mi o imagine pe care sa o pot pune ca semnatura pe forumuri. Sa fie misto, 3D, cu foc, cu fulgere, cu albastru, cu rosu, cu verde, si putin gri (sau mai mult), sa fie tare de tot.Poti face orice vrei, ideea iti apartine. Si creativitatea conteaza mult.Multumesc ! Quote
Kalashnikov. Posted May 24, 2015 Author Report Posted May 24, 2015 (edited) http://i.imgur.com/I3WoyNL.pngImi place cum l-ai pus dar imi trebuie la 1280 x 1024 plmFa-mi o imagine pe care sa o pot pune ca semnatura pe forumuri. Sa fie misto, 3D, cu foc, cu fulgere, cu albastru, cu rosu, cu verde, si putin gri (sau mai mult), sa fie tare de tot.Poti face orice vrei, ideea iti apartine. Si creativitatea conteaza mult.Multumesc !O sa incerc sa o fac mai spre seara, nu promit nimic . @Chemai lucru putin la ea:)) Edited May 24, 2015 by Kalashnikov. Quote
Che Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 @Kalashnikov.Ai uitat focul, flacarile. Acele simle-uri din coltuir arata aiurea. Si scrisul e kitsch. Nu ai pus gri de ala care se foloseste la flat colors ptr. web. Focul merge bine pe gri de ala. Si rosul la fel. Si verdele intens si albastrul fulger la fel. Apropo, albastrul sa fie luminos, fulger, nu ca niste cerneala scapata pe perete. Rosul la fel, dar rosul poate fi si sange. Hai ca ai tu talent ! Quote
Terra Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 am facut si eu un wallpaper pentru rezolutia mea :>Kalash iar esti bronz ma? ) Quote