northeyfred Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Ma intereseaza pentru homeaway.com sau vrbo.com daca se poate face un script / program / extractor de emailuri.vreau emailurile de la persoanele care au proprietati acolo.Am avut in trecut asa ceva dar am pierdut calc si nu mai am nimic salvat.Va rog PM..
blech Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 pune cate un link pt fiecare ca sa vedem unde apar adresele de mail.
northeyfred Posted May 26, 2015 Author Report Posted May 26, 2015 Beautiful 2BR Lake Dillon Condo! Direct... - HomeAway DillonNu apar adresele de email.
blech Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 si daca nu apar mailurile de unde vrei sa le ia un program? sa faca sql injection si sa dea dump la baza de date?hai sa o luam altfel.... ce facea EXACT programul pe care zici ca il aveai dar nu il mai ai?
northeyfred Posted May 26, 2015 Author Report Posted May 26, 2015 Nu ma pricep la programare....Programul de il aveam il lasam la " scanat " si imi facea o lista in excel sau notepad cu adresele de email de la proprietari.
northeyfred Posted May 26, 2015 Author Report Posted May 26, 2015 Salut Kalashnikov. , discutam pe privat. Stiu ca nu e ieftin ce cer Da mi accept sa iti scriu - PM.
Kalashnikov. Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Toleran?? 0 pentru fraud? sau informa?ii ce faciliteaz? frauda online sau bancar?. Inclusiv mesajele private. (Skimming, CC, Orange, Craiglist, Okazii, programe de adunat emailuri de pe siteurile de licita?ii). Regula aceasta este cel mai strict respectat?, iar datele voastre vor fi oferite organelor competente, dac? ni se va cere acest lucru.
northeyfred Posted May 26, 2015 Author Report Posted May 26, 2015 Dar cine a zis ca e vorba de frauda ?????
northeyfred Posted May 26, 2015 Author Report Posted May 26, 2015 reprezint o agentie de turism...Kalashnikov vb de toleranta 0 si pe forumul asta am vazut ca se vinde orice fel de prostie care ajuta la frauda....
blaksatyn Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 mai taci ma ....ca faci frauda cat casa ..... la munca nu la furat de la oameni ....teparilor
blaksatyn Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 alecseu disliked this post )) ..... si tu faci frauda ??? ))
hades Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 alecseu disliked this post )) ..... si tu faci frauda ??? ))Nu, dar pulifricii ca tine cu 2 posturi pe forum care n-au contribuit cu nimic in toata viata lor insignifiata sunt irelevanti se trezesc sa predice regulile. E amuzant.