albertynos Posted May 30, 2015 Report Posted May 30, 2015 Cine plm is astia ? Si ce vor,...cum plm sa trimiti email-uri asa? Quote
ThaiFight Posted May 30, 2015 Report Posted May 30, 2015 Cine plm is astia ? Si ce vor,...cum plm sa trimiti email-uri asa?Salut.si eu am primit acelasi mail,dar nu am contactat pentru ca nu am credite,leasing ,debite etc. Quote
albertynos Posted May 30, 2015 Author Report Posted May 30, 2015 Nici eu nu am....am cautat pe net putin si cred ca ar fi de la un paypal...Mi-am inchis un paypal si dupa vreo 3 luni am primit mail ca nustiu care a dat charge back...nu prea inteleg cum...daca contul era inchis de luni de zile...in fine suma nu era mare...teapa nu trasesem omului..etc.. Quote
ThaiFight Posted May 30, 2015 Report Posted May 30, 2015 (edited) Ceea ce iti pot spune sigur este ca,Paypal nu are nici-o legatura cu servicii recuparari sau alte prostii de genul.Trimit ei mail-uri aiurea.eu am primit de platit o factura 34 milione ,si cand am mers la sucursala au zis ca a fost o greseala.dar la telefon insistau numai de cat sa platesc prin cont bancar muisti. Edited May 30, 2015 by ThaiFight Quote
albertynos Posted June 2, 2015 Author Report Posted June 2, 2015 Pe mine m-au si sunat....e cum ziceam..de la un cont de paypal unde cica dupa ce mi-am inchis contul..la cateva luni cineva a facut chargeback..cum e posibila chestia asta?Chargeback dupa ce contu era inchis de cel putin 3 luni de zile... Quote
hades Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Ceea ce iti pot spune sigur este ca,Paypal nu are nici-o legatura cu servicii recuparari sau alte prostii de genul.Trimit ei mail-uri aiurea.eu am primit de platit o factura 34 milione ,si cand am mers la sucursala au zis ca a fost o greseala.dar la telefon insistau numai de cat sa platesc prin cont bancar muisti.FireCredit e firma de 'recuperari' care are contracte cu PayPal pe Romania. E pe bune treaba.Pe mine m-au si sunat....e cum ziceam..de la un cont de paypal unde cica dupa ce mi-am inchis contul..la cateva luni cineva a facut chargeback..cum e posibila chestia asta?Chargeback dupa ce contu era inchis de cel putin 3 luni de zile...Nu stiu care e limita cu chargeback-ul. Cred ca depinde de modul in care au fost trimisi banii. Tinand cont ca ai apucat sa faci withdraw si tipul a dat chargeback, tu apari cu negative balance acolo, motiv pentru care PayPal a apelat la FireCredit. Quote
GorbanescuAndrei Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Am primit si eu ieri ,doar ca paypalu e facut pe mailu meu dar are alt nume si astept sa vad ce mai zic Quote
gigelus Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Ce ati mai rezolvat cei care au balanta negativa si au fost contactati de firma asta? Ceva update-uri? Quote