luca123 Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Intel® Xeon® Processor E5-2699 v3 (45 MB cache 9.6 GT/s)Ram:300 GBSpatiu de stocare:1TViteza la internet 1 gb/sSite-ul v-a fi pentru articole de 500-1000 de cuvinte cu o singura imagine, dar pusa prin cod nu incarcata pe servarSi desigur voi folosi platforma wordpress.Daca aveti vreun adaos la aceasta configuratie sa imi ziceti.Sau daca am exagerat puteti sa imi spuneti cu configuratia pentru acest servarL-am postat aici deoarece numarul de vizite zilnic 1milion mi se pare enorm si nu am vrut sa deranjez pe nimeni. Quote
StereoONLINE Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Scuze de offtopic dar ce proiect ai in gand pentru asemenea trafic ? M-ai facut curios. Quote
Che Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Intel® Xeon® Processor E5-2699 v3 (45 MB cache 9.6 GT/s)Ram:300 GBSpatiu de stocare:1TViteza la internet 1 gb/sSite-ul v-a fi pentru articole de 500-1000 de cuvinte cu o singura imagine, dar pusa prin cod nu incarcata pe servarSi desigur voi folosi platforma wordpress.Daca aveti vreun adaos la aceasta configuratie sa imi ziceti.Sau daca am exagerat puteti sa imi spuneti cu configuratia pentru acest servarL-am postat aici deoarece numarul de vizite zilnic 1milion mi se pare enorm si nu am vrut sa deranjez pe nimeni.Exista 300GB RAM ?Iti recunoaste Windows-ul 300GB de RAM ? Eu stiam ca maxim 64GB RAM iti poate recunoaste. Quote
luca123 Posted June 2, 2015 Author Report Posted June 2, 2015 Nu neaparat Windows-ul, cele vandute pe hertz de la nemti care au 120 ram alea cum sunt?Tine atatea vizite servarul cu aceasta configuratie? Quote
luca123 Posted June 2, 2015 Author Report Posted June 2, 2015 Scuze de offtopic dar ce proiect ai in gand pentru asemenea trafic ? M-ai facut curios.Unul de articole,gen wikipedia pe care sa il monetizez cu adsense Quote
Dubfx Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 In tinerete, faceam benchmark cu "ab" la 100 threaduri concurente, si cand colo ... pe langa requestul de pagina se mai faceau 100 - pentru imagini & css files Tine separat fisierele media pe un server de amazon si rezolvi problema principala. Macar sa ajungi tu la 1mil de vizite/zi ca serverul o sa fie ultima ta problema. Quote
luca123 Posted June 3, 2015 Author Report Posted June 3, 2015 (edited) In tinerete, faceam benchmark cu "ab" la 100 threaduri concurente, si cand colo ... pe langa requestul de pagina se mai faceau 100 - pentru imagini & css files Tine separat fisierele media pe un server de amazon si rezolvi problema principala. Macar sa ajungi tu la 1mil de vizite/zi ca serverul o sa fie ultima ta problema.Daca am ajuns sa pun aceasta intrebare iti dai seama ca este Edited June 4, 2015 by luca123 trebuie sa rectific ceva Quote
Dubfx Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Un cloudflare business (200$/luna) iti mitigheaza tot fara sa te doara capul + cache pe fisierele media, solutia platita de email de la google e 4$/luna (sa nu se vada ip`ul in headerele email-urilor), deci 204 $/luna si scapi de "botii". daca se tine cineva de capul tau si trece de cf, faci tichet si in ~2 ore iti creaza un custom rule pentru mitigare si punct. Solutii sunt, cu traficul e greu Quote
luca123 Posted June 3, 2015 Author Report Posted June 3, 2015 mitigheaza ce este asta si ce inseamna astascapi de "botii". daca se tine cineva de capul tau si trece de cf, faci tichet si in ~2 ore iti creaza un custom rule pentru mitigare si punct. Solutii sunt, cu traficul e greu Quote
thorvenger Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 luca123, daca nu prestezi serviciile cu care te lauzi pe market, da banii inapoi! Quote
luca123 Posted June 4, 2015 Author Report Posted June 4, 2015 luca123, daca nu prestezi serviciile cu care te lauzi pe market, da banii inapoi!Pot oferi oricarei persoane din staf dovada cu o monstra din fiecare serviciu pe care il ofer. Quote
thorvenger Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Pot oferi oricarei persoane din staf dovada cu o monstra din fiecare serviciu pe care il ofer.Se vede ca nu poti, de o saptamana astept 10 exemple de postari din cele peste 4000 cu care te lauzi. Quote
Che Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 Intel® Xeon® Processor E5-2699 v3 (45 MB cache 9.6 GT/s)Ram:300 GBSpatiu de stocare:1TViteza la internet 1 gb/sSite-ul v-a fi pentru articole de 500-1000 de cuvinte cu o singura imagine, dar pusa prin cod nu incarcata pe servarSi desigur voi folosi platforma wordpress.Daca aveti vreun adaos la aceasta configuratie sa imi ziceti.Sau daca am exagerat puteti sa imi spuneti cu configuratia pentru acest servarL-am postat aici deoarece numarul de vizite zilnic 1milion mi se pare enorm si nu am vrut sa deranjez pe nimeni.De unde cumperi asa ceva si cat costa ? Un link, te rog ? Vad ca pe situri ca emag nu sunt asa servere de asta intreb. Quote