AlexGamer36 Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 (edited) Salut , aveti aici un cont cu 8 jocuri :-Battlefiled 3-Burnout Paradise The Ultimate Box-Crysis 2 Maximum Edition-Dead space-Dead Space 3-Medal Of Honor-Mirrors Edge-NFS World Pentru mai multe conturi de genu , da-ti like , comentati la posturi si HappyTreeSunday@live.comparola(Brandy2OO) Peace ! :X:X:X:X (Nu uitati ca mai si vand conturi ) Edited June 3, 2015 by Ganav Quote
ap0gistul Posted July 26, 2015 Report Posted July 26, 2015 Salut , aveti aici un cont cu 8 jocuri :-Battlefiled 3-Burnout Paradise The Ultimate Box-Crysis 2 Maximum Edition-Dead space-Dead Space 3-Medal Of Honor-Mirrors Edge-NFS World Pentru mai multe conturi de genu , da-ti like , comentati la posturi si HappyTreeSunday@live.comparola(Brandy2OO) Peace ! :X:X:X:X (Nu uitati ca mai si vand conturi )Nu Merge.... Quote
kiduletz112 Posted July 26, 2015 Report Posted July 26, 2015 De unde le ai ,le-ai gasit la io.kent?) Quote
Active Members SynTAX Posted July 26, 2015 Active Members Report Posted July 26, 2015 Salut , aveti aici un cont cu 8 jocuri :-Battlefiled 3-Burnout Paradise The Ultimate Box-Crysis 2 Maximum Edition-Dead space-Dead Space 3-Medal Of Honor-Mirrors Edge-NFS World Pentru mai multe conturi de genu , da-ti like , comentati la posturi si HappyTreeSunday@live.comparola(Brandy2OO) Peace ! :X:X:X:X (Nu uitati ca mai si vand conturi )Tu le vinzi si altii le pun gratis? Ba da mari afaceristi sunteti voi ma. Quote
AlexGamer36 Posted July 30, 2015 Author Report Posted July 30, 2015 How the fuck ? Eu nu sunt leecher , sa iau conturi de la altcineva , eu singur le procur , cu metodele mele , oricine vrea proof sa-mi spuna . Am conturi de : adfocus,apple,beatsmusic,deezer[Premium] ,Origin[toate conturile cu jocuri] , filmon , google ,mediafire {Premium} ,conturi de GTA V PC ,skype , sonyentertaiment,wwe,xbox si multe altele . Quote
Mytzu Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Vreau si eu un cont ptr PS 3 cu un milion de jocuri daca se paote P.M. daca ai ceva. Quote