katmai Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Pune draqu si tu thumbs la pozele alea,ca pana se incarca pagina, a si referitori la cani, omu se iubeste singur, ca nu mai are admiratori . Quote
______ Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Este super frumos.. nu am vazut niciodata Desenele cu Kenpachi dar este funny..si eu sunt fan RST ..am un poster un tricou si un pis cu RTS Zone .pai rst zone are sex shop?de unde dracu le cumparativreau si eu niste sosete RST:)))Poate a facut el imprimeuri ... Quote
das392 Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 vroiam sa scriu admin dar am uitat ... si cu boasele ... sincer nu mi se pare un lucru chiar atat de rau sa nu poti face copii ... daca merge carnacioru ma doare'n el de ouaok oksa ne anunti cand se sparge Quote
demon_zone Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 poti sa faci si comanda...very easy> :twisted: Quote
loki Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 sotia mea colectioneaza genul ala de mingiute si noi in lipsa de ocupatie ne jucam cu ele prin casa spargand sau trantind tot felul de lucruri ... pactul spune deasemenea ca cel care sparge a doua zi trebuie sa inlocuiasca ce a spart cu ceva mai bun.numai sa nu nimeresti nevasta si sa inlocuiesti ... unii spera in sinea lor... cat despre oute acush vine iepurasu cu cosuletul si campania de cautat oua. Quote
Danielle Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Uite ce se intampla cand lumea se plictiseste in ziua de astazi ..astazi ma plictiseam si ma-m gandit ca sa imi fac un semn pentru carte..dar nu orice semn de carte..asa ca ma-m gandit ca sa fac un semn de carte RST .. Quote
Danielle Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 nu este doar RST it's a way of life.. (Glumeam)mi-e imi place sa fiu si eu aici am posibilitatea sa invat multe ..si este placut.future plans rst candle,rst cake, Quote
Guest Nemessis Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Danielle plezneste-ne cu o poza de-a ta Quote
Danielle Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 nu se poate, :wink: dece nu ne trimiti tu o poza cu tine :idea: Quote
tw8 Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 nu se poate, :wink: dece nu ne trimiti tu o poza cu tine :idea: Daca vrei sa te integrezi in absolut ... pardon, in RST si tu esti cea de la avatarul tau de pe Y!M (nu stiu daca acum il ai tot pe ala), atunci poti incepe cu mine. Quote
Danielle Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 sincer am citit de cateva ori dar tot nu inteleg ce anume doresti ca sa zici..ce anume doresti ca sa zici prin faptul ca sa incep cu tine ..(Vrei sa incep cu tine sa imi trimiti poza.?) sau nu inteleg ce doresti ca sa zici.. :roll: Quote
Danielle Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Cine doreste ca sa ii pun numele pe urmatorul RST Tort care am sa il fac ..(Nu stiu daca o sa puteti sa si mancati macar o feliuta ..)dar promit ca pun poze ca sa fie toata lumea happy . Quote
~Xenoger Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 asl pls + jpglas-o ca nu mai are cine sa imi dea tort. Quote
Danielle Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 cred ca asta ar fii ce-a mai neplacuta intrebare care poti sa ii adresezi unei fete..poti sa intrebi despre aproape orice..fizica, astronomie, retete de mancare, bunici sau orice altceva dar cand vine vorba despre asl pls sauai prieten :shock: ..Uhh..eu personal caut butonul -x- din partea dreapta sus si daca toata lumea este curioasa de o poza ..poti sa te uiti la avatar si imi vezi ochisorii Quote
Guest Kenpachi Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 *pe care o poti adresa unei fete- acuzativlook it up Quote
Danielle Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 :oops: Multumesc Kenpachi.stiu am facut greseli si fac ..si voi face greseli dar asta este..dar sa stii ca iti multumesc pentru corectare. Quote
Guest Kenpachi Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 ai o bila neagra ... vezi ca nu fac discriminari de gen. Quote