Aerosol Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 L-am gasit de ceva vreme.Am raportat direct pe fb nu am mai stat sa dau mail."Reward" : 1 pix, 1 agenda, 1 stick (4GB), felicitare... Quote
lupulaurentiu Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Felicitari, rewardurile alea se impart gratis si la metrou pentru reclama. 1 Quote
Cosmin800 Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Felicitari, rewardurile alea se impart gratis si la metrou pentru reclama.Ia spune-mi si mie locatia exacta daca esti asa "destept", vreau si eu sa iau ca imi place. Quote
Speed123 Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Totusi este un gest frumos din partea lor , felicitari. 1 Quote
blackwww Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 daca ai ajuns sa primesti reward de pe olx inseamna ca pana si cm3d poate primi la olx.imi si imaginez ce ,,securitate" au daca un tigan ca tine a fost incadrat in ,,bug bounty" Quote
dekeeu Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Mie mi se pare c? b?ie?ii ??tia sunt destul de faini . Pân? la urm? nici site-ul nu este unul extrem de mare (comparându-l cu cele care au programe de bug-bounty de exemplu) ?i puteau la fel de bine s? v? trimit? doar un mail de mul?umire sau chiar mai pu?in. Nu cred c? este a?a de important reward-ul , unii mai fac asta ?i din pl?cere(+1) . 1 Quote
nein Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Mie mi se pare c? b?ie?ii ??tia sunt destul de faini . Pân? la urm? nici site-ul nu este unul extrem de mare (comparându-l cu cele care au programe de bug-bounty de exemplu) ?i puteau la fel de bine s? v? trimit? doar un mail de mul?umire sau chiar mai pu?in. Nu cred c? este a?a de important reward-ul , unii mai fac asta ?i din pl?cere(+1) .mie de la autorally.ro cand le-am gasit sqli , cu un multumesc frumos am ramas si un picior un cur, cred ca mai am si maill daca nu credeti ! Quote
Aerosol Posted June 8, 2015 Author Report Posted June 8, 2015 (edited) Mie mi se pare c? b?ie?ii ??tia sunt destul de faini . Pân? la urm? nici site-ul nu este unul extrem de mare (comparându-l cu cele care au programe de bug-bounty de exemplu) ?i puteau la fel de bine s? v? trimit? doar un mail de mul?umire sau chiar mai pu?in. Nu cred c? este a?a de important reward-ul , unii mai fac asta ?i din pl?cere(+1) .Asa este, gestul conteaza nu e asa important ce ofera.Am primit in total 5 pachete de la ei. mie de la autorally.ro cand le-am gasit sqli , cu un multumesc frumos am ramas si un picior un cur, cred ca mai am si maill daca nu credeti !urat din partea lor, ce sa zic nu toti sunt la fel.Link#1: https://rstforums.com/forum/99793-xss-olx-ro.rstLink#2: https://rstforums.com/forum/99416-2x-xss-olx-ro-reward.rstAm continuat sa caut si sa raportez din cauza ca mi-a facut o deosebita placere sa "lucrez cu ei"Au raspuns/remediat problema rapid + bunul simt. @lupulaurentiu atata timp cat primesti ceva se incadreaza la bug bounty. Edited June 8, 2015 by Aerosol Quote
lupulaurentiu Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Forum: Bug BountyCategorie destinata discutiilor referitoare la site-urile care au un program Bug Bounty in desfasurare prin care rasplatesc persoanele care le raporteaza vulnerabilitati @Aerosol , da si mie link sa vad unde are Olx Bug bounty. 1 Quote