Acuna Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Am auzit acum ceva timp de firme care iti fac backup la baza ta de date, tu doar sa le dai userul si parola unde sa se logheze si de unde sa descarce baza de date. Stie cineva o astfel de firma ,care sa imi descarce si mie baza de date destul de des? Contra cost, desigur.Am cautat deja pe google dar n-am gasit nimic easy, doar sa le dau numele si parola, sa platesc si asta basta, sa imi faca backupuri ...Iar barracuda.com pare ca accepta plati doar din usDe asemenea, nu vreau sa platesc pentru cateva sute de GB, am nevoie de doar cativa MB, maxim 100 Quote
tlb Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Daca e vorba de cativa mb , de ce nu o faci tu singur saptamanal/lunar , nu iti ia mai mult de 5 minute si nici nu trebuie sa imparti parola cu nimeni Quote
QuoVadis Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Am auzit acum ceva timp de firme care iti fac backup la baza ta de date, tu doar sa le dai userul si parola unde sa se logheze si de unde sa descarce baza de date. Stie cineva o astfel de firma ,care sa imi descarce si mie baza de date destul de des? Contra cost, desigur.Am cautat deja pe google dar n-am gasit nimic easy, doar sa le dau numele si parola, sa platesc si asta basta, sa imi faca backupuri ...Iar barracuda.com pare ca accepta plati doar din usDe asemenea, nu vreau sa platesc pentru cateva sute de GB, am nevoie de doar cativa MB, maxim 100Daca ai access root iti pot face script pentru Dropbox sa iti bage tot backup-ul intr-un cont de Dropbox la care tu ai acces. Ai 2GB spatiu gratuit la Dropbox iar daca ai nevoie de mai mult poti face rost invitand useri, postand pe Twitter, etc. aduni vreo 3-4GB. Daca tot nu e deajuns poti lua plan platit la ei cu 1Tb (50 ron / luna). Bineinteles, prestez contra cost (ne intelegem) daca esti interesat. Quote
Acuna Posted June 11, 2015 Author Report Posted June 11, 2015 @aa7670 n-am acces rootvreau doar sa imi sugerati o firma care se ocupa cu asa ceva, stiu sigur ca exista, am mai intalnit in trecut dar n-am dat mare atentie ... Quote
lrdmafia Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 (edited) fa-ti frate singur script .. da/usr/bin/mysqldump -u root --password= baza > all_database.sql/usr/bin/7za a -mx=9 7zfilename.7z all_database.sql/bin/mail -a 7zfilename.7z -s " backup file " mailul tau , < /edit: scuze, am uitat sa zic.. il bagi in crontab 1 */4 * * * /backup.sh si ti-l face din 4 in 4 ore.. ce asa greu Edited June 11, 2015 by lrdmafia Quote
adyshake Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Am fost si eu in aceasta situatie, exact cum ti s-a explicat mai sus poti face un cron job , la cate ore vrei automat. Se poate arhiva sa ocupe cat mai putin + recomand sa pui si data si ora daca faci mai multe pe zi.Daca baza de date va fi mai mare , ar putea provoca cateva secunde de "blocare" pe server. Eu asa pateam Quote