Jump to content
wildchild

Secție nouă - Recomandări

Recommended Posts

Posted (edited)

Dup? cum am propus, vrem s? facem o sec?ie de recomand?ri unde o s? intre doar post-urile scrise profesionist ?i pertinente.

O s? implementez moderarea ei mai încolo, deocamdat? e doar la început.

Pute?i citi thread-ul mai vechi ca s? vede?i despre ce este vorba, dorim s? facem exemplu pozitiv din acel thread.

https://rstforums.com/forum/101126-sec-ie-recomand-ri.rst

Având în vedere diversitatea serviciilor ?i faptul c? engleza e imperativ? pentru orice IT-ist, o s? permitem ?i post?rile în englez?.

V? rog s? citi?i link-ul de mai sus înainte de a posta, pentru a vedea exact ideea din spatele sec?iei ?i ce se urm?re?te.

Aten?ie! Vrem s? fie o sec?ie purist? ca s? fie exemplu de urmat. Orice postare gen "am folosit X ?i e ok" o s? atrag? consecin?e negative. F?r? copy-paste altfel userul î?i va pierde privilegiul a mai posta în aceast? categorie!

Edited by wildchild
Posted

Daca e nevoie de corectare si adaptare la un nivel decent, standard al limbii engleze sunt dispus sa ajut in functie de timpul disponibil. Spre exemplu daca s-ar implementa o optiune de bifat limba la fiecare "recomandare", iar daca cineva bifeaza engleza atunci sa fie in pending pana la corectare/verificare si aprobare.

Posted (edited)

Sugestie model obligatoriu:

- Titlu: (ceva succint, sa includa numele platformei/obiectului/etc recomandat)

- Scurta descriere/Intro: (o singura fraza care descrie pe scurt recomandarea) #50-75 cuvinte max

- Continut: (descriere amanuntita a platformei/obiectului/etc recomandat, preturi, surse de cumparare, cupon/promotie, etc.) #600-750 cuvinte max

- Aspecte pozitive: (aspecte pozitive - obiective, documentate si dezvoltate corespunzator nu "imi place ca e misto", motivele pentru care recomandati) #150-200 cuvinte max

- Aspecte negative: (aspective care le-ai vrea imbunatatite considerand contextul actual: pret, conjunctura, model business, etc, o critica/analiza constructiva. Daca ti-ar apartine tie, cum ai proceda. Eventual o privire peste "roadmap-ul" corespunzator) #150-200 cuvinte max

- Media: Minim cateva poze si/sau video

- Verdict: O concluzie (maxim 2-3 paragrafe) si o nota 0/100 #100 cuvinte max

- [optional] Alte opinii externe (similare): (atentie sa nu faceti reclama la site-uri de securitate/hacking si ce nu trebuie, doar surse credibile)

- Surse: Se precizeaza toate sursele folosite in documentarea si scrierea recomandarii (titlul cu hyperlink)

Edited by aa7670
Posted

Nu e neap?rat nevoie s? se respecte un tipar dac? vorbim de exemplu despre album muzical care v-a impresionat, dac? asta vre?i s? recomanda?i ?i altora. Dar e bine ce-ai structurat tu acolo.

Poate s? fie vorba ?i de chestii care v-au pl?cut personal foarte mult, atâta vreme cât se scrie frumos despre.

Ideea e s?-?i fac? pl?cere s? cite?ti despre.

Posted
Nu e neap?rat nevoie s? se respecte un tipar dac? vorbim de exemplu despre album muzical care v-a impresionat, dac? asta vre?i s? recomanda?i ?i altora. Dar e bine ce-ai structurat tu acolo.

Poate s? fie vorba ?i de chestii care v-au pl?cut personal foarte mult, atâta vreme cât se scrie frumos despre.

Ideea e s?-?i fac? pl?cere s? cite?ti despre.

Ma gandeam ca ramane pe o tematica IT/tech, de asta recomandasem tiparul. O sa postez atunci despre scobitorile mele preferate :))

• Downvote 1
Posted

@wildchild ... de ce ati inchis sectia respectiva? :( stiu ca nu a generat nivelul de interes care l-am fi vrut, chiar si dupa oferirea de premii doar cu "like-urile" la postare am ramas, dar mai merita lasat cred, nu cerea de mancare. Si cand mai aveam vreme mai adaugam una-alta. Tocmai am mai facut un test la low latency streaming si vroiam sa expun mai pe larg referitor la A/V streaming. Chestiile de genul asta necesita timp pentru a creste...

Posted
9 hours ago, serano33 said:

Daca e nevoie de corectare si adaptare la un nivel decent, standard al limbii engleze sunt dispus sa ajut in functie de timpul disponibil. Spre exemplu daca s-ar implementa o optiune de bifat limba la fiecare "recomandare", iar daca cineva bifeaza engleza atunci sa fie in pending pana la corectare/verificare si aprobare.

Linkuri camuflate în verde...

• Upvote 1