gggalusca Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Vreau sa indexez cateva lincuri pe google , am nevoie sa imi apara pe search la google , stiu ca este o chestie usoara , nu ma pricep , am nevoie urgent . platesc
sandabot Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 https://www.google.com/webmasters/tools/submit-urlAstept $2500 pe adresa de paypal.
gggalusca Posted June 22, 2015 Author Report Posted June 22, 2015 Da-mi adresa de paypal ! Nu le mai urca asa , nu sunt atat de tampit sa nu fi incercat cu webmastertools
num Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Da-mi adresa de paypal ! Nu le mai urca asa , nu sunt atat de tampit sa nu fi incercat cu webmastertoolsTe pot ajuta eu, da-mi un mesaj cu id de yahoo si vorbim in privat toate cele...daca vrei.
hades Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 INDEXIFICATION - Fast & Cheap Backlink Indexing or GSA Indexer
D3mEnT Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Lasa-l pe google sa te indexeze cand vrea el. Nu-l mai stresa!In 2-3 zile ar trebui sa fii indexat. In caz contrar, site-ul e de vina.
sandabot Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Da-mi adresa de paypal ! Nu le mai urca asa , nu sunt atat de tampit sa nu fi incercat cu webmastertoolsAtunci daca nu ai nevoie de indexare reformuleaza-ti intrebarea !Cred ca tu ai nevoie de servicii seo .Ca sa-ti verifici site-ul sa vezi daca exista in google cauta site:siteultau.ro
gggalusca Posted June 22, 2015 Author Report Posted June 22, 2015 Atunci daca nu ai nevoie de indexare reformuleaza-ti intrebarea !Cred ca tu ai nevoie de servicii seo .Ca sa-ti verifici site-ul sa vezi daca exista in google cauta site:siteultau.roDe indexare am nevoie . Am mai multe domenii inregistrate , pe fiecare am 2-3 pagini html si atat , nu sunt siteuri , doar lincuri si atat .