MostWanteD Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 e vreo metoda de "furat" o arhiva de la mess din calcu altei persoane...? fara parola... defapt eu caut o aplicatie care sa aiba exclusiv scopu' asta... Quote
alcol Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Pai te-ai putea conecta la PC-ul persoanei si sa copiezi/uploadezi arhiva si apoi o iei la tine.Sau incerci sa-l vrajesti sa-ti trimita arhiva.Program nu cred ca e si de ce nu incerci sa faci tu unul??PS: Aceasta metoda nu merge doar daca persoana are selectata optiunea"Yes,save my all of message"...pt. a vedea arhivele mergi in C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles si acolo vor fi foldere cu id-urile care s-au logat pe acel PC...intri si Message->Archive si apoi vor fi niste fisiere .dat si apoi cauti pe google. Quote
MostWanteD Posted March 29, 2008 Author Report Posted March 29, 2008 alcol, stiu si eu tot ce ai zis... din pacate nu am cunostintele necesare sa fac singur un programel... Quote
daatdraqq Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Intra pe odc ,da-i sa caute "yahoo" si o sa gasesti o gramada de prosti care si-au dat c-ul la share !!Bafta !! Quote
Vhaerun Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Lui probabil ii trebuie pt un prost anume Quote
wtf Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 (edited) nu e greu, a zis bn ala cu odc...daca il ai in lista de mess si vb cu el, il poti ruga sa iti caute si tie ceva pe odc, te pui bine cu el afli pe ce huburi este(de la el, evident) in timp ce si tu esti conectat, schimbi numele unei melodii pe care o ai la share(ii pui un nume cuidat) apoi il pui pa prost sa caute pa retea melodia respectiva iar tu o sa observi ca cineva trage de la tine file`u ala... de aici te descurci si tu Edited March 2, 2013 by wtf Quote
Hertz Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 nu e greu, a zis bn ala cu odc...daca il ai in lista de mess si vb cu el, il poti ruga sa iti caute si tie ceva pe odc, te pui bine cu el afli pe ce huburi este(de la el, evident) in timp ce si tu esti conectat, schimbi numele unei melodii pe care o ai la share(ii pui un nume cuidat) apoi il pui pa prost sa caute pa retea melodia respectiva iar tu o sa observi ca cineva trage de la tine file`u ala... de aici te descurci si tu Si daca ala nu are ODC.Si daca are ODC,dar nu are C'ul la Share? Quote
H4e Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 dak vrei am un yahoo arhive decoder dar nu te va prea ajta dak nu ai arhiva victimei dak vrei sapunemi shi il pun pe rapidshare...lateredit: http://rapidshare.com/files/103372338/YahDecode.zip.html Quote
MostWanteD Posted March 30, 2008 Author Report Posted March 30, 2008 da...vreau de la un prost anume si la ideea cu DC`u nu m`am gandit...decoder am si eu cu putina vrajala o sa am ce imi trebuie sub nas merci de idee... Quote
TorQue9 Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Bine ca mi-ati spus..o gramada de prosti au C la share..inclusiv arhiva messenger acum doar sa le decodez ..am sute Quote