Hertz Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 http://www.piffe.com/puzzles/card.phtmlCum isi da seama? Quote
hellhacker2 Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 simplu:iti da alte carti fa o poza inainte si dupa o sa vezi ca nici o carte din 1 tura nu ti-o da in a 2 tura Quote
darkking Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 nu inteleg nici eu... O.O si tot am testat de vreo 30 ori...@hell - ai dreptate Quote
Hertz Posted March 29, 2008 Author Report Posted March 29, 2008 Mda.. pana la urma e asa cum zice hellhacker2 Quote
amprenta Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 asa e cum zice hellhacker2 In a 2 -a nu e nici o carte din prima asa ca orice ai alege nu apare Quote
H4e Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 toata faza se bazeaza pe faptul k tu o sati cauti cartea aleasa de tine shi nu o sati dai seama k nu sunt acelashi krti+nu o sa le tii minte pe primele....deci nu va faceti griji mai e destul pana knd calculatorul o sa ajunga sati ghiceask Quote
hellhacker2 Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 de unde am stiut? era mai demulte ceva care circula pe net cu David Copperfield prin care iti facea cartea sa dispara....am ales rand pe rand alta carte dar nici asa nu mi-am dat seama pana cand nu m-am uitat la toate cartile din ambele ture Quote
ÐÒ& Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 si se vede clar de ex la inceput era o trefla si dupa alegere ma trezesc cu nema trefla deci e clar...alte carti... Quote
moubik Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 prima oara cand m-am lovit de jocul acesta am ales 2 carti.spre uimirea mea ambele carti lipseau desi numarul cartilor era cu 1 mai putin Quote
brandon Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 eu am notat pe foaie cartile care apar la inceput...mi-am ales o carte, iar cand a dat cartile, nu mai era nici o carte dintre cele care erau la inceput...e tare smecheria...dar nu tine, daca esti atent si notezi cartile Quote
tw8 Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 e tare smecheria...dar nu tine, daca esti atent si notezi cartile Daca stii cum sa o prezinti, iti zic sigur ca iese. Asta era unul din trucurile folosite de David Blaine pentru street magic. E normal ca dupa ce te uiti de cateva ori la el sa realizezi care e smecheria, dar prima data are un efect grozav.Pentru cei ce vor sa vada ceva cu adevarat tare, va invit sa vizionati o rutina de Transp-Oz-ition (1 minut si 1 secunda), truc care mie mi se pare grozav : Quote