BLKoldSUN Posted June 27, 2015 Report Posted June 27, 2015 Salut si bine ne-am regasit, sau cel putin v-am regasit!Asa cum in ultimul meu topic am spus ca nu voi mai intra aici din cauza unor admini incompetenti, nu am vrut sa las cativa utilizatori cu ochii in soare, asa ca am decis sa fac un mic blog pe blogspot.Scopul este simplu: sa promovez VB .NET in Romania. Mai multe aflati singuri. Bafta si sper sa ne reauzim peste cateva luni (bune!)AFp Romania - VB .NET Romania Quote
Maximus Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Posteaza surse, chiar daca e work in progress , tu posteaza pentru a-i face sa mai revina.Si nu mai posta cod in poze , posteaza codul pentru a putea fi copiat. Quote
Seruah Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 (edited) //sters Edited September 2, 2017 by Seruah Quote
Aripipevant Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 @BLKoldSUN, bravo. Pune un max-width la imagini ca da pe afara si arata urat asa. Quote
carter2408 Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 Daca vrei sa faci ceva trafic iti recomand sa cu inceputu explici ce se poate face cu Visual Basic si cum se instaleaza .Apoi fiecare instructiune o explici in parte !!Pentru cine nu a lucrat in Visual Basic este destul de greu sa inteleaga ce ai facut tu acolo ! Quote