megahertz Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Sunt un utilizitor vechi pe forum, numai ca nu m-am inregistrat fiind ca miau aparut mai multe probleme ! Chiar imi place site-ul, se vede ca s-a lucrat mult la el. Ma cheama remus, am 22 ani si sunt din Satu Mare, si chiar miar placea sa invat niste chestii Quote
megahertz Posted March 30, 2008 Author Report Posted March 30, 2008 Poate, folosesc acest nick de nu stiu cat timp ! Imi pare bn sa te cunosc, hai bine fara offtopicuri Quote
alcol Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Bun venit cumva mai esti inregistrat cu nickul MegaHZ??? Quote
amprenta Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Pentru ca esti din Satu Mare ai grija la Kenpachi ! Te-ar arde pe rug si si-ar face o laba uitandu-se la tine , asa de mult il excita suferinta ungurilor .Ramane de vazut daca te dai cu ungurii sau nu .. Quote
loki Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Pentru ca esti din Satu Mare ai grija la Kenpachi ! Te-ar arde pe rug si si-ar face o laba uitandu-se la tine , asa de mult il excita suferinta ungurilor .Ramane de vazut daca te dai cu ungurii sau nu .. satu mare ca satu mare, bine ca nu e omu din harghita.... ca nu's ce faceam Quote
amprenta Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Vor sa puna Ardealu pe ebay am auzit ..hm hm Macar unguri doar 'vor 'teritorii .Rusi ne-o executat cu un pic de moldova , cu niste tezauru. Quote
loki Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 ca o parere relativ la asta: mi-a placut ideea lui visurat pe blog: de ce sunt putini romani in harghita si covasna? Pentru ca ungurii ii trateaza cu dispret si nici un patron ungur nu ar angaja un roman acolo. Prin urmare romanii, popor migrator dupa locuri de munca, schimba judetul iar mai tarziu Harghita si Covasna devin teritorii unguresti care vor autonomie dupa template-ul kosovo.... in fundul curtii, galben ca lamaia...gata, nu stricam topicul de bun venit! Quote
~Xenoger Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Vor sa puna Ardealu pe ebay am auzit ..hm hm Macar unguri doar 'vor 'teritorii .Rusi ne-o executat cu un pic de moldova , cu niste tezauru.pe tine nu te`or linsat inca vecinii aia unguri ? Or de frica ti`ai vopsit pe usa drapelul ungariei Quote
loki Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 uf da mai dati-i in pula mea de unguri, chiar e necesar de dezbatut cultura gardurilor? Quote