devianc3 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 @yoyo, ai dreptate, nici eu nu stiu de ce am intrat in polemici...@copil nedorit: nusht de unde ai dedus tu ca n-am viata personala, si ca stau si invat.. chiar iti explicam ca "invat, dar nu ma spetesc prea tare"... Si eu ma duc la un baschet, la bazin, alea-alea... o ard si eu prin birturi.. what normal people do. Cat despre nivelul de trai.. e mai mult decat suficient Si da.. normal.. e mult mai usor sa fi o lipitoare.. o capusha in societate, decat sa incerci sa-ti construiesti singur viitorul.. te cred Poate unii din noi au o chestie numita "mandrie". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaikin2 Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 @yoyo, ai dreptate, nici eu nu stiu de ce am intrat in polemici...@copil nedorit: nusht de unde ai dedus tu ca n-am viata personala, si ca stau si invat.. chiar iti explicam ca "invat, dar nu ma spetesc prea tare"... Si eu ma duc la un baschet, la bazin, alea-alea... o ard si eu prin birturi.. what normal people do. Cat despre nivelul de trai.. e mai mult decat suficient Si da.. normal.. e mult mai usor sa fi o lipitoare.. o capusha in societate, decat sa incerci sa-ti construiesti singur viitorul.. te cred Poate unii din noi au o chestie numita "mandrie".baschet? vai de capu tau ca nici pana la cosi nu poti da de la 4 metri si te caci pe tn? lol va iau la baschet pe toti de aici? bazin? mnoh ceva obijnuit? birturi? unde plm locuiesti dik nu stiam ca lasa tarani prin cluburi\baruri zimi din ce oras esti si rezolvam problema cu 2 palme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 @shaikin esti pe net. Nu-si bate nimeni capu cu tine in viata reala, doar manelarii fac requesturi la palme....Respirati adanc!...Si cum ar spune un conpizdador: "Multumesc frumos, sunteti tari, mijto tutorial, frate, plz vreau si eu care stie un remote connection exploit, studiez kamasutra fututului in cur a compului de la serviciu." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaikin2 Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 vedeti mai? va faceti imperi pe net cand in viata reala sunteti niste catati tati prosti care nu ati futu in veci! manelar ii tatato ba urat si de va dati asa tari zicetimi odate unde stati ca peste voi in casa intru bai jegosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 vedeti mai? va faceti imperi pe net cand in viata reala sunteti niste catati tati prosti care nu ati futu in veci! manelar ii tatato ba urat si de va dati asa tari zicetimi odate unde stati ca peste voi in casa intru bai jegositu ai intrat aici sa injuri? La 11 posturi baga si tu ceva sa inteleaga lumea ca ai ceva minte si vrei mai mult decat un cqkiller ca toti retarzii din ultima vreme. Nici nu mi-am facut "imperi" pe net si nici nu sunt un "catati prost" in viata reala, "invigioso"...M-am referit doar la replica ta, numai retarzii spun "aaa las ca te prind eu pe strada" dupa 2 mesaje pe net. Nu exprimi inteligenta, atata tot. Nu ma preocupa ce exprimi.Continua-ti spamurile, eu ma duc la somn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Xenoger Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 vedeti mai? va faceti imperi pe net cand in viata reala sunteti niste catati tati prosti care nu ati futu in veci! manelar ii tatato ba urat si de va dati asa tari zicetimi odate unde stati ca peste voi in casa intru bai jegosiin mm mai canta si pe la alta masa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...