romanul Posted July 8, 2015 Report Posted July 8, 2015 Si acum vor aparea trojane gen "Politia Romana" , doar ca se vor numii "Ministerul Public". Le-au dat idei la baieti. Quote
kidink Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 Oricum luam de pe fl sau din alte p?r?i unde puteam vedea serialele gratuit. Quote
alinpetre Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Si va mai considerati hackeri , Serialepenet.ro are in componenta alte 3 site-uri , fisierulmeu.ro , ascuns.ro si serialepenet.ro conduse de acelasi stelian din targu mures , ati palavragit pe aici de cu totul alte site-uri.Fisierulmeu.ro a fost inchis si el un website cu un trafic aproximativ de 70k pe zi Quote
Sveratus Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 ce preocupati sunt cei de la cyber police sa inchida toate site-urile amarate Quote
daatdraqq Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 ce preocupati sunt cei de la cyber police sa inchida toate site-urile amarateHai sa nu dramatizam , de obicei atragi atentia cand treci de 100 k eur . Quote
Ganav Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Nu am gasit nici un comunicat de presa oficial. Deci, da. Probabil ca proprietarul a disparut fara urma. Quote
Te-am_prins Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Si acum vor aparea trojane gen "Politia Romana" , doar ca se vor numii "Ministerul Public". Le-au dat idei la baieti.Foarte buna ideea.Cat despre filelist acest nu se va inchide din motive penale.Deci, da. Probabil ca proprietarul a disparut fara urma.Nu a disparut niciodata,eu cred ca se va redeschide serialepenet.ro dar nu in acesta perioada.Nu stiu daca a fost cineva curios sa citeasca art.249 din Codul de procedur? penal?.dar zice : Art. 249Frauda informatic?Introducerea, modificarea sau ?tergerea de date informatice, restric?ionarea accesului la aceste date ori împiedicarea în orice mod a func?ion?rii unui sistem informatic, în scopul de a ob?ine un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, dac? s-a cauzat o pagub? unei persoane, se pedepse?te cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Quote