Jump to content
Andrei

Domeniul serialepenet.ro a fost sechestrat de Ministerul Public

Recommended Posts

Posted

Si va mai considerati hackeri ,

Serialepenet.ro are in componenta alte 3 site-uri , fisierulmeu.ro , ascuns.ro si serialepenet.ro conduse de acelasi stelian din targu mures , ati palavragit pe aici de cu totul alte site-uri.

Fisierulmeu.ro a fost inchis si el un website cu un trafic aproximativ de 70k pe zi

Posted
Si acum vor aparea trojane gen "Politia Romana" , doar ca se vor numii "Ministerul Public". Le-au dat idei la baieti.

Foarte buna ideea.

Cat despre filelist acest nu se va inchide din motive penale.

Deci, da. Probabil ca proprietarul a disparut fara urma.

Nu a disparut niciodata,eu cred ca se va redeschide serialepenet.ro dar nu in acesta perioada.

Nu stiu daca a fost cineva curios sa citeasca art.249 din Codul de procedur? penal?.

dar zice : Art. 249

Frauda informatic?

Introducerea, modificarea sau ?tergerea de date informatice, restric?ionarea accesului la aceste date ori împiedicarea în orice mod a func?ion?rii unui sistem informatic, în scopul de a ob?ine un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, dac? s-a cauzat o pagub? unei persoane, se pedepse?te cu închisoarea de la 2 la 7 ani.