Drazzy Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Salut sunt Drazzy.Mi-am facut cont pe acest forum pt a invata mai multe despre programare etc etcPentru inceput nu stiu htlm/flash si alte alea, doar basic a unui user obisnuitm-ar putea ajuta cineva..(de preferat prin YM)sau sa imi ziceti de unde ar trebui sa incepdeocamdata vreau sa invat sa fac un scam page la steamacum vine problema: daca cineva m-ar ajuta pe ym ar fi mai usor, mi-ar da un tutorial sau chiar el miar explica iar daca nu mi-ar merge ceva l-as intreba si miar raspunde rpdin caz ca nu ar vrea nimeni, niste tutoriale de incepatori ar fi bine venite Quote
~Xenoger Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Salut,Imi place ca ai ambitie si dorinta de perfectionare , asta e un lucru bun.O recomandare pe care as putea sa o fac este sa te apuci direct de ceva serios si sa nu pierzi timpul cu scam page , trojani etc. si sa te axezi pe ceva din care poti scoate profit in viitor , mai concret aseaza-te pe Web Design daca ai talent or pe Web Developement daca esti tare cu nervii si iti place informatica.Deoarece esti la inceput iti recomand totusi sa incepi cu Web Design si anume cu Photoshop. Foloseste siteul www.tutorialized.com pentru a citii tutoriale , invata sa pictezi un template in PS si sa il exporti XHTML , fa asta zilnic iar dupa 3 luni vei putea sa faci layot`uri si sa scoti bani din ele . Quote
Drazzy Posted March 31, 2008 Author Report Posted March 31, 2008 pai.. acum mia venit asta in cap si nu o mai pot scoate pana nu incerc sa fac cevaphotoshop cunosc la un stadiu cat de cat.. mai exact am facut text tutorials de pe good-tutorialsvoi citi oricum sa vad ce e acolo Quote
mihai.vest Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 sau poti cauta chiar pe forum pentru ca ai sa gasescti o multime de explicatiisi tutoriale si multe lucruri interesante si mai ales sfaturi despre YM!multa bafta! Quote
Drazzy Posted April 1, 2008 Author Report Posted April 1, 2008 dupa 2 ore de navigat pe forum sunt confuz rau :cry:daca vrea crv sa ma ajute add drazzy_master Quote
devianc3 Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Salut,Imi place ca ai ambitie si dorinta de perfectionare , asta e un lucru bun.O recomandare pe care as putea sa o fac este sa te apuci direct de ceva serios si sa nu pierzi timpul cu scam page , trojani etc. si sa te axezi pe ceva din care poti scoate profit in viitor , mai concret aseaza-te pe Web Design daca ai talent or pe Web Developement daca esti tare cu nervii si iti place informatica.Deoarece esti la inceput iti recomand totusi sa incepi cu Web Design si anume cu Photoshop. Foloseste siteul www.tutorialized.com pentru a citii tutoriale , invata sa pictezi un template in PS si sa il exporti XHTML , fa asta zilnic iar dupa 3 luni vei putea sa faci layot`uri si sa scoti bani din ele .OMG!!!! Nu-mi vine sa cred... un mesaj care nu-i flame?! WTF?!... So you are human after all?...In alta ordine de idei, bine ai venit pe forum.. normal ca esti confuz... tot ce s-a strans in cativa ani, e inca aici Quote
darkking Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Salut sunt Drazzy.Mi-am facut cont pe acest forum pt a invata mai multe despre programare etc etcPentru inceput nu stiu htlm/flash si alte alea, doar basic a unui user obisnuitm-ar putea ajuta cineva..(de preferat prin YM)sau sa imi ziceti de unde ar trebui sa incepdeocamdata vreau sa invat sa fac un scam page la steamacum vine problema: daca cineva m-ar ajuta pe ym ar fi mai usor, mi-ar da un tutorial sau chiar el miar explica iar daca nu mi-ar merge ceva l-as intreba si miar raspunde rpdin caz ca nu ar vrea nimeni, niste tutoriale de incepatori ar fi bine venitesalut. baga si citeste despre xhtml si css pentru inceput. nu cat sa-ti faci o idee, dar cat sa stii sa le folosesti cat de cat. pagina de scam la steam ai sa faci dupa ce treci de urmatorii pasi: 1. xhtml & css , 2. php & mysql. afla ca e bine sa stii astea indiferent daca cineva iti da o pagina de scam gata sau nu.alte recomandari: unix, c++/.net/java, networking - nu vb(sucks! ) Quote
Hertz Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Welcome.&darkking te strofoci aiurea,iti spun eu. Quote
Drazzy Posted April 3, 2008 Author Report Posted April 3, 2008 darkking usor.. ca mai am si scoala si nervi care pot ceda Quote