Jump to content
Reebock

Steam furat

Recommended Posts

Posted

Nu stiu cum sau cine, sau ce s-a intamplat, ideea ii ca nu stiu cum sa il recuperez, am primit un e-mail cum, ca contul a fost hack-uit, furat, spart, futut... i-am dat locked, am primit ceva pasi de urmat, am scanat pc-ul, am schimbat parolele..etc, si le-am scris e-mail inapoi, nici pana azi nu am primit un reply, o rezolvare, ceva...

Ce sa fac? A mai patit cineva asta?

Posted (edited)

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-qdfn-4366#credit-card

Sa mentionezi ce zice aici, in ticket, iar daca nu iti raspunde nimeni in 5 zile, mai fa unul. Daca cardul cu care ai cumparat de pe steam e legit, iti recuperezi contul fara probleme.

Era bine daca aveai macar un joc activat cu cd-key. Cand iti recuperezi contul, cumpara un joc ieftin activabil pe Steam si pastreaza cd-keyul dupa ce il activezi.

L.E.: Am uitat sa iti spun, dureaza vreo 5 zile pana iti verifica ei cardul, probabil de aia nu ti-a raspuns nimeni pana acum. Si daca aveai SG activat, ai e-mailul compromis 100%, deci schimba parola.

Edited by Coco93
Posted

Nu e obligatoriu sa ai cd-key de la vreun joc cumparat. O poveste cu cat mai multe detalii despre cont ajuta foarte mult. Eu am patit-o si am detaliat tot inclusiv cardul cu care am cumparat jocurile si mi-a fost returnat contul. Probabil ca si in cazul de fata am avut ceva pe pc de au reusit sa imi fure contul. Ar trebui sa iti raspunda aia in maxim o saptamana.