Elyon Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 Pentru cei pasionati de floodat luati si datii la toata lumea ca asa e bine. Va lasa 2 atacuri deodata si nu va pune la plata dupa un timp puteti da odata la cateva min pana va doare sculamentu:Flud la toti si toate mancatiasPS: E real si functioneaza doar ca faceam si eu misto. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anotherboy Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 Orcum daca are doar cateva surse la trial, nu prea poti face nimic, let's flood 127.0.0.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyon Posted July 19, 2015 Author Report Share Posted July 19, 2015 Am probat pe mai multe ip-uri, chiar si pe al meu 60 secunde, incearca si vei vedea ca functioneaza. Nu ma refer ca o sa "darami" pe oricine, dar multi au inca net slab si o sa cada in fund de la asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThaiFight Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 (edited) @Elyon dac? eram adm/mod,aveai Ban.PS: las? prostiile,?i dute la munca. Edited July 19, 2015 by ThaiFight Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyon Posted July 19, 2015 Author Report Share Posted July 19, 2015 @qps1Stai linistit, stapanesc foarte bine limba romana. Din pacate unii dintre noi nu au inteles acel "doar ca faceam si eu misto." Nu stiu de ce ma exista unguri ca tine pe acest site. De asemenea, te rog sa dovedesti cele spuse te tine (nu cred ca vrea cineva sa invete ). Adu niste dovezi solide cum ca nici unul din acei 178,490 useri ai acestui forum nu e interesat de asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThaiFight Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 @Elyon 1-Nu suntem interesa?i de "" mistourile " tale.2-Citeste regulamentul forumului inainte de a posta https://rstforums.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
askwrite Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 @qps1Stai linistit, stapanesc foarte bine limba romana. Din pacate unii dintre noi nu au inteles acel "doar ca faceam si eu misto." Nu stiu de ce ma exista unguri ca tine pe acest site. De asemenea, te rog sa dovedesti cele spuse te tine (nu cred ca vrea cineva sa invete ). Adu niste dovezi solide cum ca nici unul din acei 178,490 useri ai acestui forum nu e interesat de asa ceva.Tu esti singurul ungur d-aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 Shell booter-ul nu prea mai merge in ziua de azi. Doar sa aibe zeci de mii de shelluri ca sa pici instant pe cimeva ceea ce ma indoiesc. O sa-l incerc cand ajung acasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 (edited) qps1 said: Edited February 8, 2016 by prank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonimporta Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 Prietenii stiu de ce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 @Elyon dac? eram adm/mod,aveai Ban.PS: las? prostiile,?i dute la munca.PS: Lasa prostiile si du-te la scoala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir-Galahad Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 PS: Lasa prostiile si du-te la scoala.Ban cu b mic/far? virgul? înainte de ?i/dac? tot scrie cu diacritice, ar trebui s? pun? peste tot(eg:munca). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...