Jump to content

Elyon

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Elyon

  1. Ce as putea sa invat ca sa bat tot ce misca pe strada, cu sau fara motiv in timp ce ascult cercel si sparg seminte cu sticla de vodka la mana? PS: Am valoare originala si e de firma ea!
  2. Iti recomand sa inveti sa inoti. PS: Doar cunoscatorii stiu ce cunosc de ce.
  3. Elyon

    sal

    Salut, sunt Gheorghe si sunt beat si bun venit. bei o tuica?
  4. Daca ti-l cumpar eu ( inseamna ca ti-am gasit cumparator, corect? ) imi dai 50 lei pentru asta? Accept sa fiu eu cumparatorul pe care ti l-am gasit daca imi dai aia 50 lei in avans, apoi iti cumpratorul o sa iti cumpere si produsul. Ce zici? O oferta mai buna nu vei putea gasi.
  5. @qps1 Stai linistit, stapanesc foarte bine limba romana. Din pacate unii dintre noi nu au inteles acel "doar ca faceam si eu misto." Nu stiu de ce ma exista unguri ca tine pe acest site. De asemenea, te rog sa dovedesti cele spuse te tine (nu cred ca vrea cineva sa invete ). Adu niste dovezi solide cum ca nici unul din acei 178,490 useri ai acestui forum nu e interesat de asa ceva.
  6. Am probat pe mai multe ip-uri, chiar si pe al meu 60 secunde, incearca si vei vedea ca functioneaza. Nu ma refer ca o sa "darami" pe oricine, dar multi au inca net slab si o sa cada in fund de la asa ceva.
  7. Pentru cei pasionati de floodat luati si datii la toata lumea ca asa e bine. Va lasa 2 atacuri deodata si nu va pune la plata dupa un timp puteti da odata la cateva min pana va doare sculamentu: Flud la toti si toate mancatias PS: E real si functioneaza doar ca faceam si eu misto.
  8. Elyon

    Salut!

    Bun venit in lumea de dincolo
  9. Supaplex, daca iti merge desigur, desi nu cred, cere o configuratie mai performanta.
  10. Salut. Am o problema careia nu ii dau de capat. Am un forum phpbb 3.0.14 in mare configurat. Am insa o problema, nu stiu cum sa setez corect permisiunile pentru grupuri. As dori sa am in genul: Administrators - Acces full inclusiv ACP Super Moderators - Acces la moderarea integului forum Moderators - Acces la moderarea unei singure categorii Registered users - Acces sa creeze si sa isi editeze topicurile / posturile Guests - Read only doar Bots - No access Cum as pute sa le fac corect asa? //EDIT: Cu ajutorul cuiva am reusit sa fac ce aveam nevoie. Se poate da TC
  11. Salut. Cum as putea face la phpbb 3.1 sa imi arate sus (in genul softpedia, doar ca pt phpbb) recent posts? am tot cautat si nu gasesc nimic bun.
  12. E bun insa ma obliga sa iau si webhost de la ei, cea ce nu imi prea convine.
  13. Salut. De unde as putea cumpara un domeniu .com cu cardul, pana in 4-5 $ ? Asa pe 1 an am nevoie. PS: Inafara de godaddy, acolo imi zice: "There was a problem processing your transaction. Please verify your payment information or use an alternate form of payment" cand vreau sa platesc.
  14. Elyon

    Sall

    Bun venit! In primul rand vreau sa iti spun ca imi pare tare interesanta porecla ta "Intelligence", suna de parca te-ar lua la misto, dar nu ma bag unde nu imi cresc bananele. In al doilea rand doresc sa iti spun ca nu cred ca cineva te va lua sub "aripa lui" sa te invete chestii sau sa iti dea tutoriale, dar nu fi dezamagit, poti gasi la sectiunea "Tutoriale" niste lucruri foarte interesante. Succes!
  15. Tutorialul e bun, dar chestiile de genu' se pare ca nu sunt prea bine primite pe aici. Nu e prea frumos sa dai flood, mai bine faci ceva mai folositor.
  16. Culorile sunt cam stridente, in rest e ok. Daca aveti o sugestie in legatura cu crackinghood nu ezitati sa postati.Toate sugestiile vor fi analizate de catre un administrator/moderator si daca indeia dumneavoastra este una folositoare va fi aplicata pe forum. Punctul ala nu e cel mai important, insa corecteaza indeia ala.
  17. @sleed daca te referi la mine, informeaza-te si tu sa vezi ca Elyon nu are nici cea mai mica legatura cu personajul susnumit in cazul de fata. Nu il cunosc si nu am nici o legatura cu Elhoim (probabil ai vrut sa scrii altveva, cuvantul scris de tine nu semnifica nimic) sau cum ii zice. Lipsa de cultura duce la prostie, nu vreau sa jignesc pe nimeni. Scuze de offtopic.
×
×
  • Create New...