beng Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 (edited) Cea mai noua carte pentru PHP-isti pe care am gasit-o, publicata in februarie 2015. Contine noile feature-uri disponibile din PHP 5.6 impreuna cu o serie de best practice-uri. Important de stiut ca nu este pentru oameni care vor sa invete PHP ci pentru cei care au un minim de experienta si vor sa-si dezvolte cunostintele.Mai multe detalii puteti gasi aici iar daca vreti sa descarcati versiunea PDF, accesati aceasta adresa dupa care click pe al doilea buton scris in chineza, cel care are in paranteze 8.08 MB. Edited July 22, 2015 by beng Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 e varza am terminato de citit saptaman trecuta nu mi sa parut cine stie ce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beng Posted July 22, 2015 Author Report Share Posted July 22, 2015 @n3curatu, de cati ani esti PHP-ist? Mie mi s-au parut interesante pana acum partile cu extensiile din composer si yields-urile. Sunt abia la pagina 80 / 239 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...