avisss Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Salut. Am si eu nevoie de doua sfaruri:Am nevoie de un host gratuit care imi poate gazdui un Botnet HTTP si nu gasesc. Toate imi suspenda contul si nu imi dau seama de ce.Pe langa asta mai am o intrebare: Cum e mai bine si eficient sa instalez pe vps UnReal sau de astea sau sa dau direct cu udp.pl pana ii cad dintii lu' vecinu' ? Cu ce e mai bun un script gen unreal ala decat udp.pl?PS: Nu le prea am cu mircu de aia intreb. Quote
Byte-ul Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Salut. Am si eu nevoie de doua sfaruri:Pe langa asta mai am o intrebare: Cum e mai bine si eficient sa instalez pe vps UnReal sau de astea sau sa dau direct cu udp.pl pana ii cad dintii lu' vecinu' ? Cu ce e mai bun un script gen unreal ala decat udp.pl?PS: Nu le prea am cu mircu de aia intreb."Toate imi suspenda contul si nu imi dau seama de ce." Botnet HTTP, de-aia. Lasa fludu'. Quote
avisss Posted July 24, 2015 Author Report Posted July 24, 2015 Pai da am zis mai la misto ca nu stiu de ce. Dar exista vreun host sa tin asa ceva? Quote
yo20063 Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Este "highly illegal" botnet-ul!Cat despre Dos/DDos, lasa ma oamenii in pace! Quote
avisss Posted July 24, 2015 Author Report Posted July 24, 2015 Pai vreau sa am o chestie de asta cand ma supar pe cineva, am 1 vps dar nu omoara nimic Si cu botnet o fi ilegal, dar nu cred ca risc eu nimic daca am vreo 200 boti de aia jucatori de metin ce cauta "program de urcat level".. 1 Quote
Moubikx Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 2x4.ru hosteaza ce vrea pizda matii.Edit: sunt scumpi, dar nu stiu daca te lasa cu pshing/scam pages cacat. Quote
MazaBoY Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Lasati in pula mea cacaturile astea, incercati sa faceti ceva constructiv cu viata voastra.Cand sunteti mici pe banii taticului, va pierdeti timpul cu flood,cs,boot si alte cacaturi.Cand ajungeti mai mari va intrebati cu ce am gresit ca nu am din ce sa scot bani de o paine...Daca tot va place partea asta de IT invatati sa faceti ceva nu sa stricati munca altuia ...cand dati flood si deface ganditi-va daca erati voi in locul victimei cum ar fi fost.... Quote