sEdward Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Site-ul asta te plateste ca sa faci review la un product, ti-l alegi tu dintr-o lista.Pe mine inca nu m-au platit, mai intai trebuie sa imi verifice review-ul (1-2 zile), dar am inteles ca platesc.Ei platesc prin Amazon Gift Card ($5) dar eu le-am cerut BTC sau PayPal, vedem daca se poate.Am doua link-uri aici, unul cu referal (pentru fiecare review primesc $5) si fara referal (nu primesc nimic, clar), e decizia voastra pe care il folositi.Ref: SoftwareInsider.com - Leave a Review, Earn $10Non Ref: SoftwareInsider.com - Leave a Review, Earn $10Bafta .// Am uitat sa adaug, dupa ce alegeti productul cautati un review pe google si luati-va dupa ala, ca sa va fie mai usor. Quote
andrei98M Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Site-ul asta te plateste ca sa faci review la un product, ti-l alegi tu dintr-o lista.Pe mine inca nu m-au platit, mai intai trebuie sa imi verifice review-ul (1-2 zile), dar am inteles ca platesc.Ei platesc prin Amazon Gift Card ($5) dar eu le-am cerut BTC sau PayPal, vedem daca se poate.Am doua link-uri aici, unul cu referal (pentru fiecare review primesc $5) si fara referal (nu primesc nimic, clar), e decizia voastra pe care il folositi.Ref: SoftwareInsider.com - Leave a Review, Earn $10Non Ref: SoftwareInsider.com - Leave a Review, Earn $10Bafta .// Am uitat sa adaug, dupa ce alegeti productul cautati un review pe google si luati-va dupa ala, ca sa va fie mai usor.Meh, astea nu prea platesc, dar am trimis de curiozitate.. Quote