Jump to content

sEdward

Active Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sEdward

  1. Skype: Mrcucubaux A spus cineva ca folosesc sau nu?
  2. Traficul nu este targetat, de livrat, pot livra destule doar ca totul depinde de oameni, nu sunt roboti, nu ii pot programa sa faca vizualizarea la ora fixa. Sursele, in principiu, sunt facebook, google, twitter, dar pot sa fie si alte siteuri, precum bloguri.
  3. Traficul e Adsense safe. Provine de la oameni reali, fara TE, bots si cacaturi de genul. Nu ii pot pune sa apese pe anunturi!! Pretul este: $4/ 1000 vizualizari Plata: BTC.
  4. Adevarat, doar ca daca stii sa joci cartea poti sa atragi mai multi oameni prin metoda asta.
  5. Asta, sau daca esti adminul unui site tip "ruleta" poti trisa si poti seta care va fii urmatorul "castigator" al betului.
  6. L-am pus la Free stuff pt ca 0.01 e aproape nimic. Host Excellence Nu cred ca mai tine mult promotia, deci, grabiti-va!
  7. Inca n-am primit plata, abia am gasit site-ul si inca caut refs. $10 signup bonus: https://rstforums.com/ non-ref: https://rstforums.com// Siteul asta plateste $2 per referral, CRED ca merge sa ii faceti cu TOR, nu am incercat. Imi mai trebuie ~10 refs din cate retin, si daca e totul ok o sa pun si dovada de plata.
  8. Functioneaza.. dar din cate am inteles, serverul din Frankfurt a picat, daca sunteti pe el schimbati pe altul pana rezolva
  9. sEdward

    Atentie aici

    [...]va dorim o seara/zii placuta!
  10. Dar nu am intrebat care este cel mai bun. Doar vroiam sa stiu de ce va place browserul x sau y. Stiu, si imi asum, ca nu e o intrebare foarte inteligenta, dar se poate discuta pe ea, pana la urma de aia e sectiunea off-topic. Na, in fine, sa ai o zi faina!
  11. Ai testat recent? Nu stiu sigur daca s-a facut updateul de care vorbeam Oricum tot ce se poate, nu te poti increde in siteurile/programele de genul niciodata. Ia vezi, incearca teslahits.com l-am folosit acum 1 luna si a fost cat de cat decent, poate inca mai e bun.
  12. Salut, ce browser preferati sa folositi, si de ce?
  13. Special pentru yt parca mai erau UltraViews, YouTubeBoost, etc. Sunt bune, majoritatea nu sunt prea bune. Cred ca hitleap o sa fie ok pentru ca s-a facut un update (sau se va face) unde vps-urile si toate ipurile false nu vor mai fi acceptate in sistem. Deci, doar cu pc-ul de acasa il poti utiliza, ceea ce e cat de cat decent si cred ca va ajuta destul de mult la contorizarea vizualizarilor.
  14. Prin vanzare de minute, acum o sa se scumpeasca mult minutele ca nu mai merge folosit VPS si alte porcarii de genul pe el. O sa fie mai safe si pentru youtube si multe alte chestii pt ca va merge doar pe ip real. Dar oricum pentru adsense nu cred ca va functiona. Oricum acum e momentul sa cumperi minute, cat timp sunt ieftine ca in cateva zile le va creste pretul.
  15. Site-ul asta te plateste ca sa faci review la un product, ti-l alegi tu dintr-o lista. Pe mine inca nu m-au platit, mai intai trebuie sa imi verifice review-ul (1-2 zile), dar am inteles ca platesc. Ei platesc prin Amazon Gift Card ($5) dar eu le-am cerut BTC sau PayPal, vedem daca se poate. Am doua link-uri aici, unul cu referal (pentru fiecare review primesc $5) si fara referal (nu primesc nimic, clar), e decizia voastra pe care il folositi. Ref: SoftwareInsider.com - Leave a Review, Earn $10 Non Ref: SoftwareInsider.com - Leave a Review, Earn $10 Bafta . // Am uitat sa adaug, dupa ce alegeti productul cautati un review pe google si luati-va dupa ala, ca sa va fie mai usor.
  16. When will the bitcoins be payed out? All compensations will be payed out after we close the online survey. This happens when we have reached the maximum number of participants we can compensate with bitcoins or the latest two weeks after launching this survey. Automation is of course not allowed and we do not pay out compensations for automatically "answered" questionnairs.
  17. Am adaugat si link de non ref
  18. Here buddy: https://rstforums.com/forum/103767-1-btc-pentru-un-survey.rst#post645326 // daca e deja postat dc ai mai facut si tu alt post?
  19. https://www.soscisurvey.de/BTC_study/?r=349731 Doar trebuie sa completati un survey (tine cam 7 min) si o sa primiti $1, nu e mult dar poate ajuta pe cineva >< non-ref: https://www.soscisurvey.de/BTC_study/
×
×
  • Create New...