Jump to content

sEdward

Active Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

About sEdward

  • Birthday 07/18/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sEdward's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Skype: Mrcucubaux A spus cineva ca folosesc sau nu?
  2. Traficul nu este targetat, de livrat, pot livra destule doar ca totul depinde de oameni, nu sunt roboti, nu ii pot programa sa faca vizualizarea la ora fixa. Sursele, in principiu, sunt facebook, google, twitter, dar pot sa fie si alte siteuri, precum bloguri.
  3. Traficul e Adsense safe. Provine de la oameni reali, fara TE, bots si cacaturi de genul. Nu ii pot pune sa apese pe anunturi!! Pretul este: $4/ 1000 vizualizari Plata: BTC.
  4. Adevarat, doar ca daca stii sa joci cartea poti sa atragi mai multi oameni prin metoda asta.
  5. Asta, sau daca esti adminul unui site tip "ruleta" poti trisa si poti seta care va fii urmatorul "castigator" al betului.
  6. L-am pus la Free stuff pt ca 0.01 e aproape nimic. Host Excellence Nu cred ca mai tine mult promotia, deci, grabiti-va!
  7. Inca n-am primit plata, abia am gasit site-ul si inca caut refs. $10 signup bonus: https://rstforums.com/ non-ref: https://rstforums.com// Siteul asta plateste $2 per referral, CRED ca merge sa ii faceti cu TOR, nu am incercat. Imi mai trebuie ~10 refs din cate retin, si daca e totul ok o sa pun si dovada de plata.
  8. Functioneaza.. dar din cate am inteles, serverul din Frankfurt a picat, daca sunteti pe el schimbati pe altul pana rezolva
  9. sEdward

    Atentie aici

    [...]va dorim o seara/zii placuta!
  10. Dar nu am intrebat care este cel mai bun. Doar vroiam sa stiu de ce va place browserul x sau y. Stiu, si imi asum, ca nu e o intrebare foarte inteligenta, dar se poate discuta pe ea, pana la urma de aia e sectiunea off-topic. Na, in fine, sa ai o zi faina!
  11. Ai testat recent? Nu stiu sigur daca s-a facut updateul de care vorbeam Oricum tot ce se poate, nu te poti increde in siteurile/programele de genul niciodata. Ia vezi, incearca teslahits.com l-am folosit acum 1 luna si a fost cat de cat decent, poate inca mai e bun.
×
×
  • Create New...