designtly Posted July 29, 2015 Report Posted July 29, 2015 (edited) Bun? ziua!Nu ?tiu cum s? încep, dar am s-o fac totu?i. Recent m-am lovit de o problem? pe care nu o pot în?elege, m? dep??e?te cu mult. Nu ?tiu cum, prin intermediul a ce... dar cineva, o persoan?, cred îmi urm?re?te conversa?iile de pe Facebook / mesajele. Am citit ceva despre asta, cum c? ar fi aplica?iile acelea de pe Android „MaxxSpy, MobiStealth parc?, ?i care-or mai fi ele...” - au vreo leg?tur? aceste aplica?ii cu problema mea? Nu pot s?-mi dau seama cum îmi poate vedea mesajele de pe Facebook. Mi-am schimbat parola, mi-am reinstalat sistemul de operare, am b?gat LINUX, în zadar... tot îmi poate citi mesajele. Ce pot face? Ce mi-a?i recomanda s? fac? Mul?umesc, Edited July 29, 2015 by designtly Quote
jinxEDG Posted July 29, 2015 Report Posted July 29, 2015 (edited) Schimba-ti parolele la toate conturile, inclusiv e-mail, si activeaza 2 Factor-Authentication unde este posibil.EDIT: Ah, si desigur, instaleaza din nou sistemul de operare. Edited July 29, 2015 by jinxEDG Quote
MazaBoY Posted July 29, 2015 Report Posted July 29, 2015 (edited) Bun? ziua!Nu ?tiu cum s? încep, dar am s-o fac totu?i. Recent m-am lovit de o problem? pe care nu o pot în?elege, m? dep??e?te cu mult. Nu ?tiu cum, prin intermediul a ce... dar cineva, o persoan?, cred îmi urm?re?te conversa?iile de pe Facebook / mesajele. Am citit ceva despre asta, cum c? ar fi aplica?iile acelea de pe Android „MaxxSpy, MobiStealth parc?, ?i care-or mai fi ele...” - au vreo leg?tur? aceste aplica?ii cu problema mea? Nu pot s?-mi dau seama cum îmi poate vedea mesajele de pe Facebook. Mi-am schimbat parola, mi-am reinstalat sistemul de operare, am b?gat LINUX, în zadar... tot îmi poate citi mesajele. Ce pot face? Ce mi-a?i recomanda s? fac? Mul?umesc,Stai un pic, intr-un fel te contrazici singur In primul rand iti vede sau nu conversatiile...si in al doilea rand de unde sti ca le vede..1.Schimba sistemul de operare2.Schimba parole (Mail,facebook,etc asta dupa ce ai schimbat sistemul de operare )3.Seteaza la facebook sa iti trimita sms-uri cand cineva se logheaza pe contul tau de facebook.(facebook.com/settings?tab=security)4.Inchide toate sesiunile unde este conectat contul tau (Tot pe link-ul de mai sus)Succes !EDIT: Poti seta si Aprob?ri de conectare (Solicita cod de securitate pentru a accesa contul meu din browsere necunoscute )EDIT 2 ) : @facebook sucks Edited July 29, 2015 by MazaBoY Quote
designtly Posted July 29, 2015 Author Report Posted July 29, 2015 Îmi poate citi conversa?iile pentru c? primesc SMS-uri de la el. Probabil e cineva cunoscut, care are ?i num?rul meu, dar nu pot s?-mi dau seama cine ar putea fi. Îmi spune s? nu mai vorbesc cu respectivul/respectiva, s? nu mai vorbim despre subiectul ics, igrec, ?.a.m.d. Nu ?tiu prin intermediul a ce...naiba îmi poate citi mesajele.Mi-am schimbat parolele. Am setat op?iunea cu SMS-ul atunci când cineva încearc? s? se logheze pe contul meu. Am închis ?i toate sesiunile de log de pe toate dispozitivele. Quote
yo20063 Posted July 29, 2015 Report Posted July 29, 2015 Pai poate defapt ii vede conversatiile interlocutorului cu care vorbesti Quote
daatdraqq Posted July 29, 2015 Report Posted July 29, 2015 Aplicatia sau browserul pe care le folosesti ca sa navighezi sunt invechite si permit conexiuni nesecurizate .Avand acces la routerul tau iti poate captura cookies (cookies sniffing) si inplicit se poate loga pe contul tau ,nestiind parola de acces .Taie-i accesul la routerul tau . 1 Quote
shaggi Posted July 29, 2015 Report Posted July 29, 2015 Dude, esti sigur ca nu e interlocutorul tau incercand sa faca misto de tine? Quote
holler Posted July 29, 2015 Report Posted July 29, 2015 Bun? ziua!Nu ?tiu cum s? încep, dar am s-o fac totu?i. Recent m-am lovit de o problem? pe care nu o pot în?elege, m? dep??e?te cu mult. Nu ?tiu cum, prin intermediul a ce... dar cineva, o persoan?, cred îmi urm?re?te conversa?iile de pe Facebook / mesajele. Am citit ceva despre asta, cum c? ar fi aplica?iile acelea de pe Android „MaxxSpy, MobiStealth parc?, ?i care-or mai fi ele...” - au vreo leg?tur? aceste aplica?ii cu problema mea? Nu pot s?-mi dau seama cum îmi poate vedea mesajele de pe Facebook. Mi-am schimbat parola, mi-am reinstalat sistemul de operare, am b?gat LINUX, în zadar... tot îmi poate citi mesajele. Ce pot face? Ce mi-a?i recomanda s? fac? Mul?umesc,Schimba toate parolele si activeaza 2 step log-in , factory reset la telefon, pune parola pe wi-fi in caz ca e open... daca tot reuseste sa citeasca inseamna ca problema este cealalta persoana... Quote
designtly Posted July 29, 2015 Author Report Posted July 29, 2015 Avand acces la routerul tau iti poate captura cookies (cookies sniffing) si inplicit se poate loga pe contul tau ,nestiind parola de acces .Taie-i accesul la routerul tau .Cum ii pot taia accesul la router? Sunt putin confuz.Multumesc FRUMOS tuturor pentru raspunsuri/indrumari/recomandari. Quote
BunnyTrap Posted July 29, 2015 Report Posted July 29, 2015 Reseteaza-ti routerul, nu lasa parola default ( pune o parola mai grea ) ,poti administra utilizatorii care sunt conectati la routerul ( eject etc ) dar mai bine ar fi sa-l resetezi . 1 Quote
daatdraqq Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Reseteaza-ti routerul, nu lasa parola default ( pune o parola mai grea ) ,poti administra utilizatorii care sunt conectati la routerul ( eject etc ) dar mai bine ar fi sa-l resetezi .Si fara WPS activat . Quote
askwrite Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Sau poate are app pe fb care-ti citeste mesajele. Quote
luca123 Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 (edited) A REINSTALAT SI SCHIMBAT ABSOLUT TOTUL.Deci chestia cu interceptarea routerului si cu virusarea celor cu care vb este singura metoda.Daca ai schimbat si parolele sau chiar a dezactivat wi-fi ramane sa fie virusat interlocutorul tau sau cum zicea cineva mai sus ca provaiderul de net sa faca misto de tine si spunei ca poate sa iti piarda serviciulmi se pare ca e interzi sa faca asta, asta in caz ca dovedestiai dat formatare la fiecare partitie Edited August 2, 2015 by luca123 Quote