darkking Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Stai linistit,am fost in SUA unde intradevar castigi bani,duci o viata buna,dar nu ti-ar dori sa vezi ce la periferiile marilor orase,si cum traiesc aia acolo.Cat despre Germania...mda mi se pare una dintre cele mai civilizate tari.Aduc masini de acolo si inca nu a incercat nici un handler sa ma fraiereasca..in schimb romanii...bleah.Totusi eu inca sper ca se va mai face ceva si lucrurile se vor indrepta.sentir, americanii sunt o natie de degenerati. nemtii sunt ok, dar parca prea indobitociti de ceea ce fac. prefer tarile asiatice (china, japonia, thailanda, philipine)...salarii bune, preturi acceptabile, cultura, respect, tot ce vrei. dar hai sa terminam cu chestiile astea si sa ne vedem de codul nostru, de vreti sa faceti politica, va recomand forumul realitatea.tv. Quote
oldnavy Posted April 8, 2008 Author Report Posted April 8, 2008 Mda,in china sunt salarii bune,de aia vin chinezii in Romania la lucru Quote
Hertz Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 In china lucratori de astia de duzina nu sunt angajati acolo,sunt trimisi in alte tari. Quote
~Xenoger Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Japonia ii cu 10 ani deasupra oricarei tari din ASIA si a multora din Europa , atata ca economie,tehnologie,mentalitate,educatie etc. DAR si Romania o sa fie puternica peste cativa ani cand eu Gigi Becali voi fi presedintele acestei stane de oi , pardon acestei tari. Quote
oldnavy Posted April 8, 2008 Author Report Posted April 8, 2008 Japonia ii cu 10 ani deasupra oricarei tari din ASIA si a multora din Europa , atata ca economie,tehnologie,mentalitate,educatie etc. DAR si Romania o sa fie puternica peste cativa ani cand eu Gigi Becali voi fi presedintele acestei stane de oi , pardon acestei tari.pardon, Jiji Becali Quote
darkking Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Mda,in china sunt salarii bune,de aia vin chinezii in Romania la lucru depinde ca ce lucrezi. intra la ei pe site-uri care se ocupa de angajari si ai sa vezi ca un programator embedded c++ cu 5-10 ani experienta ajunge si la 10K usd lunar. Quote