luca123 Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Stiu ca sunt executate separat si nu au legatura una cu alta dar daca ar avea extensia .bin imi imaginez ca e posibil. Partea nasoala e ca nu stiu un program care sa uneasc? cele 2 fisiere
PingLord Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 de ce cacat o gandesti asa aiurea?modifica aplicatia de android sau baga-i un patch cu ce vrei tu si ai rezolvat toata problema.Daca ai un exe de windows si are instructiuni pentru wingaoz cum te astepti sa functioneze pe android care este linux-based ?
luca123 Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 de ce cacat o gandesti asa aiurea?modifica aplicatia de android sau baga-i un patch cu ce vrei tu si ai rezolvat toata problema.Daca ai un exe de windows si are instructiuni pentru wingaoz cum te astepti sa functioneze pe android care este linux-based ?pai eu ma gandeam, din punctul de vedere al unui habarnist, ca daca am uni cele 2 fisiere unul s-ar executa iar altul nu si invers asta ar rezolva un blinder dar nu cred ca ar fi ok pt ca au extensi diferite.Poti sa imi dai un skype sau ceva sa iti explic ca poate intelegi ce vreau sa zic asta in caz ca vrei sa iti bati capul cu mine!
PingLord Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Mai bine imi explici si mie ce vrei sa rezolvi cu chestia asta.Daca vrei sa fii hacer, mai bine inveti cum functioneaza un sistem de operare, o retea, un calculator si dupa ce ai terminat cu astea, ghici ce? Te apuci de programat una alta si o sa vezi cate o sa realizezi.Nu mai incercati fratilor sa scurtati drumul ca se intoarce impotriva voastra.
hades Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 (edited) @PingLord: Lasa omu' sa foloseasca un Blender, nu-i mai taia aripile. Conteaza ca exe-urile nu-s cross-platform?//edited blender Edited August 6, 2015 by hate.me
luca123 Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 eu vreau urmatoareacand da ghiorghe sa execute pe windows sa i se instaleze si acelasi fisier cand da sa se instaleze pe android sa imi mearga asa incerc sa zic @alecseusi vreau sa stiu daca e posibil. vreau sa mi se taie aripile daca este incorect ceea ce zic ca doar asa pot sa nu mai gandesc aberati sau sa construiesc in continuare
GMaster0 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 eu vreau urmatoareacand da ghiorghe sa execute pe windows sa i se instaleze si acelasi fisier cand da sa se instaleze pe android sa imi mearga asa incerc sa zic @alecseusi vreau sa stiu daca e posibil. vreau sa mi se taie aripile daca este incorect ceea ce zic ca doar asa pot sa nu mai gandesc aberati sau sa construiesc in continuarePuna b???i mana pe o carte de romana, lasa hacuierile. si hacurile.
luca123 Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 Ti se pare ca are de aface cu asa ceva domnul @GMaster0 eu doar am intrebat
GMaster0 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Ti se pare ca are de aface cu asa ceva domnul @GMaster0 eu doar am intrebatIar eu ti.am dat un sfat prietenesc pe un ton r?utacios.
DarkLegion Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Si tu cum vrei sa execute ala pe windows .apk? Nu inteleg ce vrea asta. Da-le drag and drop una peste alta in windows si vezi daca merge Kappa.
dark-angel Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Nu am în?eles ce vrei s? faci. Dar pe pc po?i s? emulezi android. Folosind bluestak(s), nu sunt sigur dac? e cu s la final sau nu. Sau dac? se nume?te fix a?a.
luca123 Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 Nu am în?eles ce vrei s? faci. Dar pe pc po?i s? emulezi android. Folosind bluestak(s), nu sunt sigur dac? e cu s la final sau nu. Sau dac? se nume?te fix a?a.bravo vere un raspuns care zice fix ce cer
malsploit Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Intrebarea ta e absurda. Daca aveai cateva notiuni elementare despre cum functioneaza un exe si un apk nu mai puneai intrebarea asta. Tu vrei sa faci un fisier care sa se comporte ca un exe in windows si ca un apk in android.