nullbyte Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 (edited) --===== Edited November 17, 2016 by nullbyte Quote
CODEX Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Daca te ajuta cu ceva uite ce am gasit la IP ala 88.158.190.128 - 88.158.190.255netname: RO-OVIANDdescr: Oviand Sat, Pildesticountry: ROadmin-c: PP5560-RIPEtech-c: PP5560-RIPEstatus: ASSIGNED PA "status:" definitionsmnt-by: RADIOCOM-MNTmnt-lower: RADIOCOM-MNTmnt-routes: AS15471-MNTsource: RIPE # Filteredperson: Petru Petraruaddress: Com. Coldun, Sat Pildesti, Jud. Neamtphone: +40744333559nic-hdl: PP5560-RIPEsource: RIPE # Filteredmnt-by: RADIOCOM-MNT% Information related to '88.158.0.0/16AS15471'route: 88.158.0.0/16descr: Radiocomorigin: AS15471remarks: =========================================================remarks: To report abuse please send email to: abuse@radiocom.roremarks: =========================================================mnt-by: AS15471-MNTmnt-routes: AS15471-MNTsource: RIPE # Filtered Quote
loki Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 un admin poate verifica IP-urile daca apartin vreunui coleg de forum. Quote
~Xenoger Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Eu ti l-am luat.Daca aflu cine esti imi mananci pula.arunca-te pe geam Quote
nullbyte Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 esti flama?---ps: cum dracu deci ce program am luat si nu am fost atent? Quote
~Xenoger Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 esti flama?---ps: cum dracu deci ce program am luat si nu am fost atent? Am zis la misto. Cat despre flama , e mort de cateva luni.A avut un accident urat , a murit dupa ce i-a intrat in anus schimbatorul de viteze. Quote
nullbyte Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 un admin poate verifica IP-urile daca apartin vreunui coleg de forum.chiar ii rog daca au timp Quote
amprenta Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 FLAMA NU E MORT . E doar in concediu prenatal . ( http://www.trilulilu.ro/hakanna/bec63e02dc7970 )Cat despre ripe.net vei afla numele providerului si orasul, nici alea exacte in unele cazuri . Si cu slabe sanse vei suna la aia sa rezolvi ceva .Fii mai atent data viitoare , l-ai lasat sa treaca si de firewall ? Quote
nullbyte Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 FLAMA NU E MORT . E doar in concediu prenatal . ( http://www.trilulilu.ro/hakanna/bec63e02dc7970 )Cat despre ripe.net vei afla numele providerului si orasul, nici alea exacte in unele cazuri . Si cu slabe sanse vei suna la aia sa rezolvi ceva .Fii mai atent data viitoare , l-ai lasat sa treaca si de firewall ?Comodo sucks. Quote
katmai Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 @nullbyte ,hai sa o luam asa incet si vedem cine ii fraieru in afacerea asta.Eu zic ca te alarmezi degeaba, ca daca erai atent "miroaseai" imediat ca ii ceva necurat, dar cum ai fost fraier nu ti-ai dat seama.Iar atacatorul a fost destept, pentru ca a reusit sa te fraiereasca, si moubik si altii au fost "muscati" asa, si uite-i ca inca mai sunt in viata, si au invatat din greselile lor, fara sa isi arunce mainile pe tastatura cum ai facut tu, tu ai scris lucrurile alea ca erai plin de nervi, e normal, da inseamna ca esti un om slab, pentru ca nu te poti auto-controla.Sa nu se inteleaga de aici ca eu am fost atacatorul, nici nu te cunosc, doar am dat o simpla descriere a problemei, din partea care o vad eu. Quote
~Xenoger Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 moubik nu s-a ars aiurea ca asta + ca s-a ars la caterinca si a luat de la persoane de incredere. Quote
nullbyte Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 ti-ai recuperat id?Da.Da-va dreaq toti. Pa. Cer ban permanent.Va astept la urmatoarea editie Gay Fest. Voi aruncati cu pietre in mine, in timp ce eu o sa fiu pe o motocicleta alaturi de iubitul meu imbracat in dresuri. Bafta ! Quote
~Xenoger Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Da-va dreaq toti. Pa. Cer ban permanent.Arunca-te pe geam , spre binele tau si al nostru , satanist idiot ! Quote
AhEaD Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 ti-ai recuperat id?Da.Da-va dreaq toti. Pa. Cer ban permanent.urasc persoanele care generalizeaza... Quote
nullbyte Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 Da-va dreaq toti. Pa. Cer ban permanent.Arunca-te pe geam , spre binele tau si al nostru , satanist idiot !nu-s satanist boule.@aheadscz Quote
loki Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 atunci ai rabdare, e weekend, nimeni nu te poate ajuta mai mult de un weekend fun. Te inteleg ca esti nervos si grabit, dar cu atitudinea ta... nimeni de aici nu e cainele tau! Quote
nullbyte Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 atunci ai rabdare, e weekend, nimeni nu te poate ajuta mai mult de un weekend fun. Te inteleg ca esti nervos si grabit, dar cu atitudinea ta... nimeni de aici nu e cainele tau!Nu am cerut ajutor!Tot ce am vrut a fost ca cine a facut magaria asta sa recunoasca! Quote
ÐÒ& Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 DACA NU E DE PE FORUM CUM DREAC SA RECUNOASCA?????mare e gradina domnului Quote
Guest Kenpachi Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 nullbyte cere'ti scuze de la userii pe care i'ai jignit degeaba ... injura pana sangerezi pe ACELA care ti'a facut ce ti'a facut dar nu ne injura pe toti pt ca asta nu e decat o dovada de prostie. Quote
nullbyte Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 Imi cer iertare de la toti pe care v-am jignit. (inclusiv lu xenoger) Quote