raijee1 Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 (edited) Closed :Solution : SQLi CHallenge #18 By RAi JeeURL:Naples Florida Beauty Salons and Day Spas - Allure et Beauté Salon & Day SpaTASKS ::1: Print Your name With Version.2: Print All Tables in the primary database.RULES:UNION BASED ONLY . For Tutorials : Welcome To RAi Jee Official BlogPROOF: Edited August 14, 2015 by raijee1 closed 1 Quote
WIK Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 De ce nu faci tu scriptul vulnerabil, si trebuie sa faci publice vulnerabilitatile altor site-uri. Quote
theeternalwanderer Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 De ce nu faci tu scriptul vulnerabil, si trebuie sa faci publice vulnerabilitatile altor site-uri.De ce nu iti faci cont pe un forum de whitehat, si trebuie sa vii aici sa te vaicaresti? Quote
WIK Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 De ce nu iti faci cont pe un forum de whitehat, si trebuie sa vii aici sa te vaicaresti?Ideea este ca atunci cand vii cu o provocare care are ca si rezolvare o metoda de exploatare web, in cazul nostru SQL Injection, trebuie sa fie ceva mai special, care intr-adevar merita exploatarea, in plus, autorul topicului nu a lucrat deloc pentru acesta provocare, ideea este ca daca provoci pe cineva sa faca ceva, trebuie sa fie munca ta in joc, nu munca altora.In plus ca ce faceti voi aici este putin ilegal, Romanian Security Team, nu suna deloc a hackeri, ci a echipa de securitate, deci white-hat. Acum ramane la aprecierea voastra. Quote
theeternalwanderer Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Ideea este ca atunci cand vii cu o provocare care are ca si rezolvare o metoda de exploatare web, in cazul nostru SQL Injection, trebuie sa fie ceva mai special, care intr-adevar merita exploatarea, in plus, autorul topicului nu a lucrat deloc pentru acesta provocare, ideea este ca daca provoci pe cineva sa faca ceva, trebuie sa fie munca ta in joc, nu munca altora.In plus ca ce faceti voi aici este putin ilegal, Romanian Security Team, nu suna deloc a hackeri, ci a echipa de securitate, deci white-hat. Acum ramane la aprecierea voastra.Cool. Story. Bro. Quote
Shinoo Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Eu am gasit alta chestie )ClickSe pune? Quote
Speed123 Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Eu am gasit alta chestie )ClickSe pune?go fuck yourself Quote
Net_Spy Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 its simple get uri sql injection, not cookie basedRegardsNet_Spy Quote