sspeedyy001 Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Tocmai am facut un nou joc pentru Android si astept, daca se poate, sa aud parerile voastre.Se merita sa continui dezvoltarea? Aplicatia a fost publicata in versiunea alfa.Cine doreste sa incerce, poate sa o caute pe Magazin Play sub numele de : "10sec" sau sa acceseze link-ul: https://play.google.com/store/apps/details…Daca se poate, va rog sa distribuiti mai departe.Multumesc! Quote
J Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 Pune toate valorile server-side ca sa scapi de cheateri. Personal nu am testat jocul oricum iti urez multa bafta. Quote
Byte-ul Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 Mi se pare mie sau din screenshotul lui @Sveratus reiese ca deja i-ai pus ads?Cea mai de cacat ideea sa-i pui deja ads, mai ales ca zici ca e versiunea "alfa". Foame de bani mare. Quote
sspeedyy001 Posted August 16, 2015 Author Report Posted August 16, 2015 Oioioi @Sveratus O aplicatie fac si eu si gata, ai hackerit-o ...Toate valorile sunt pe client-side.. poate, daca imi merge bine cu aplicatia, o sa le pun pe server-side sa nu mai faci asta In rest.. ce zici de aplicatie? Quote
Sveratus Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 Oioioi @Sveratus O aplicatie fac si eu si gata, ai hackerit-o ...Toate valorile sunt pe client-side.. poate, daca imi merge bine cu aplicatia, o sa le pun pe server-side sa nu mai faci asta In rest.. ce zici de aplicatie?pai ce sa zic .. muzica din app e cam plictisitoare mai bine baga si tu o manea cu banii banii,valoare.etc.. Quote