Andwer Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 (edited) ?tiri, articole, nout??i relevante,showbiz,si multe altele – un site experiment pentru o informare real?Salut ?i bine ai venit în lumea WIkiBB! Deoarece prin acest articol marc?m na?terea WikiBB Blog, un mic col? de net dedicat pentru stiri,articole,noutati sport,showbiz si multe altele,va rugam sa vizitati blog-ul nostru pentru a putea ?ti la ce s? te a?tep?i din partea noastr? ?i sa ne ajuti s? reu?im s? ducem la cap?t ceea ce ne-am propus.WikiBB BlogCategorii:Stiri interne | Sport | Extern | Muzica | Cancan | Lifestyle | IT & Web | Masini | Gaming Edited August 16, 2015 by Andwer Quote
AerosoI Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 ?tiri, articole, nout??i relevante,showbiz,si multe altele – un site experiment pentru o informare real?Salut ?i bine ai venit în lumea WIkiBB! Deoarece prin acest articol marc?m na?terea WikiBB Blog, un mic col? de net dedicat pentru stiri,articole,noutati sport,showbiz si multe altele,va rugam sa vizitati blog-ul nostru pentru a putea ?tii la ce s? te a?tep?i din partea noastr? ?i sa ne ajuti s? reu?im s? ducem la cap?t ceea ce ne-am propus.WikiBB BlogCategorii:Stiri interne | Sport | Extern | Muzica | Cancan | Lifestyle | IT & Web | Masini | GamingDeja stiu,analfabetism. Quote
Andwer Posted August 16, 2015 Author Report Posted August 16, 2015 Deja stiu,analfabetism.Am editat. Descrierea este facuta de un prieten. Quote
AerosoI Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 Am editat. Descrierea este facuta de un prieten.Nu era singura greseala "dedicat pentru stiri" e dedicat stirilor.Zici ca-i scris de un cioban,asa ca n-are rost sa te mai corectez. Quote
Andwer Posted August 16, 2015 Author Report Posted August 16, 2015 Nu era singura greseala "dedicat pentru stiri" e dedicat stirilor.Zici ca-i scris de un cioban,asa ca n-are rost sa te mai corectez.Ti-am zis nu e vina mea,a facut un prieten pe forumul lui aceasta descriere si eu doar copy paste Quote
diablo666 Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 care e scopul site-ului?Copy&Paste?Lora, pusa pe liber. "O sa-mi fie..."Afla ce a patit blondina - WikiBB BlogLora, pusa pe liber. "O sa-mi fie..."Afla ce a patit blondina - Lora, pusa pe liber. "O sa-mi fie..."Afla ce a patit blondina - Lora, pusa pe liber. "O sa-mi fie..."Afla ce a patit blondina - cancan Quote
Sithalkes Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 Plm, e distrus rau. Totusi, decat sa stai pe banca si sa mananci seminte, este mai bine sa faci ceva, chiar daca este Copy&Paste.Prinzi putina experienta, si uite asa inveti. Quote
GraphLog Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 Angajeaza-te la Libertatea. La ce clickbaituri faci, iti da si bonuri de masa! Quote