Sandu Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Salut, sunt bogdan am 16 ani si am o pasiune pentru it.In primul rand as dori sa intreb cat timp mai tine banul pe chat, si as dori sa imi cer scuze pentru ce am vorbit pe chat.In al doilea rand este cel mai "ciudat" forum unde moderatori injura ca la cort si nu mai spun de membri.Am o intrebare, aveti ceva cu copi sub 18 ani? Ce ei nu sunt tot oameni ca voi? Acum sa vad cum ma criticati/injurati ca pe aici observ eu ca este la moda injuratu/criticatu fara rost. 1 Quote
Active Members MrGrj Posted August 18, 2015 Active Members Report Posted August 18, 2015 Draga Bogdan,Din moment ce esti un membru nou pe forum, tin sa te anunt ca s-a specificat de multe ori: chat-ul nu are nici o legatura cu forumul. El se afla acolo pur si simplu pentru a comunica liber si a discuta orice subiect se doreste.Mai mult, daca citeai ceea ce scrie imediat cum iti apare chat-ul, aflai ca adminii / moderatorii au voie sa faca ceea ce doresc intrucat si-au meritat intr-un fel sau altul dreptul de a fii in postura anterior mentionata.Banul pe chat iti va fii scos in momentul in care un admin va considera ca e cazul sa ti-l scoata.In cazul in care nu iti place sa frecventezi forumul, du-te pe altul. Aici nu ducem lista de useri. ( totusi recomand sa inveti cate ceva de pe-aici - sunt tutoriale foarte misto si ai ce invata de la multi membrii )Peace 1 Quote
hades Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Welcome to the internet.Aici toti ne injuram/criticam.Supravietuiesc cei care stiu sa ia ce-i bun din criticile primite. Ceilalti, se refugiaza in Metin. Quote
askwrite Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Ceilalti, se refugiaza in Metin.adica @Reckonsi eu am ban pe chat de aseara, cu toate ca n-am facut nimic Quote
Sandu Posted August 18, 2015 Author Report Posted August 18, 2015 Draga Bogdan,Din moment ce esti un membru nou pe forum, tin sa te anunt ca s-a specificat de multe ori: chat-ul nu are nici o legatura cu forumul. El se afla acolo pur si simplu pentru a comunica liber si a discuta orice subiect se doreste.Mai mult, daca citeai ceea ce scrie imediat cum iti apare chat-ul, aflai ca adminii / moderatorii au voie sa faca ceea ce doresc intrucat si-au meritat intr-un fel sau altul dreptul de a fii in postura anterior mentionata.Banul pe chat iti va fii scos in momentul in care un admin va considera ca e cazul sa ti-l scoata.In cazul in care nu iti place sa frecventezi forumul, du-te pe altul. Aici nu ducem lista de useri. ( totusi recomand sa inveti cate ceva de pe-aici - sunt tutoriale foarte misto si ai ce invata de la multi membrii )Peace Am multe de invatat, si sunt incantat ca sunt membru RST.Dovada de om necioplit @blackgate00http://i.imgur.com/ZEm3ZkW.jpgDe ce a dat dislike la toate postarile mele? L-au jignit cu ceva postarile mele? Nici nu il cunosc macar. Quote
kempactick.sibip Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 ^ )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
Guest Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 revenge mi-ai dat dislike la un post care nu e atat de penal ca al tau asa ca ti-a venit tie. si pur si simplu am intrebat ceva util care poate ajuta si pe altii dar tu? esti ca o ciuperca intre degetele de la picioare daca intelegi ce vreau sa zicpoc si eu cu 10 click-uri pe secunda, la fiecare post care-l faci mai iei un dislike daca am chef Quote
Active Members SynTAX Posted August 18, 2015 Active Members Report Posted August 18, 2015 Eu v-as bana pe toti. Fara nici o exceptie. Sunteti precum curvele: cand va fura alta pula, incepeti sa strigati. D-aia nu pot eu sa dorm ca iau dislike-uri.ON: Bine ai venit. Si ca un sfat: incearca sa-ti faci o ideea cine posteaza lucruri ok si cine nu si invata sa iei lucrurile bune de aici. Quote
Sandu Posted August 18, 2015 Author Report Posted August 18, 2015 revenge mi-ai dat dislike la un post care nu e atat de penal ca al tau asa ca ti-a venit tie. si pur si simplu am intrebat ceva util care poate ajuta si pe altii dar tu? esti ca o ciuperca intre degetele de la picioare daca intelegi ce vreau sa zicpoc si eu cu 10 click-uri pe secunda, la fiecare post care-l faci mai iei un dislike daca am chef @SynTAX nici mie nu imi pasa de like/dislike, dar daca am numai dislike cred eu ca nimeni o sa ma mai i-a in serios.Off:Nu as vrea sa continui aceasta discutie dar imprejurarile ma fac sa mai scriu un singur comentariu.Razbunarea este arma prostului.Se poate inchide topicul daca nu mai vrea nimeni sa se razbune. Quote
Sveratus Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 @SynTAX nici mie nu imi pasa de like/dislike, dar daca am numai dislike cred eu ca nimeni o sa ma mai i-a in serios.Off:Nu as vrea sa continui aceasta discutie dar imprejurarile ma fac sa mai scriu un singur comentariu.Razbunarea este arma prostului.Se poate inchide topicul daca nu mai vrea nimeni sa se razbune.like/dislaik e o prostie pe forum Quote
daniel9320 Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Se cearta lumea de plictiseala, nui baga in seama Pace and Love Quote