Jump to content

daniel9320

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About daniel9320

  • Birthday 09/24/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

daniel9320's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. Salut cu ceva vreme in urma am impachetat rooturile si leam protejat cu `crash file` si am pierdut copia lor iar acum vreau sa fac niste modificari in root si nu il pot despacheta/decripta...ma poate ajuta cineva? dupa tutorialul asta leam protejat : iar aici sunt rooturile de nu pot sa le decriptez: https://mega.nz/#!s54FSY4R!XA0ZI2XoXFDfwYQQmtBbWON2R_pTGIqXh7uwWxPLWJE daca ma poate ajuta cineva..sami spuna ce e de facut sau cu ce as putea sa le despachetez, cu eternexus/fr nu am reusit.
  2. sinucidete cu doamna ma-ta, nu te-a obligat nimeni sami raspuzi la intrebare daca vrei raspuzi de buna voie daca nu dute-n ma-ta de mucos
  3. Salut, care are un server metin2 `clean` ``fara protecti anty hacking in el` Si cum decriptezi luncheru-ul unui metin ?
  4. Buna tuturor de ceva timp tot incerc sa dau de vreun program sau cum vrem sal numim de floodat ip (gen un server metin2/cs ) am tot gasit tot felu de chesti (ne ajutatoare) si mam gandit sa va intreb pe voi..Nu va cer sa-mi da-ti programe mar in gura doar un tutorial sau numele unui program, un drum ce inceput.
  5. ti lene sa-ti faci 1? Daca era vorba de mai multe te intelegeam dar la 1 cont.. Pace
  6. conecteaza telefonul la pc (cu cardu in el) apoi dai clik dreapta pe cardu de la telefon si dai format si incerca sai modifici formatu
  7. Sa umplut de bulangi si cocalari pe facebook-u lu mos pedala...
  8. daniel9320

    FREE BTC

    un pm si mie daca mai e valabil, ms:)
  9. Se cearta lumea de plictiseala, nui baga in seama Pace and Love
  10. pe primu loc lenovo (nu asculta prostiile altora ca nus bune, sunt niste pc-uri destul de reusite din punctu meu de vedere) si pe locu 2 asusu eu am un asus i3 2.3 frecventa 4 gb ram placa video integrata de 4 ani de zile si merge fara probleme (tin sa precizez ca ma joc mult) deci sta deschis pe el 2 3 ferestre metin2 yt fb skype (online 24 din 24)
×
×
  • Create New...