StereoONLINE Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Astept oferte . Fara euro sms/ cod reincarcabil si servere de jocuri .1. TakYzo's League of Legends Skins :: Elophant Search Stats , campioni 582. Nugu Nagu's League of Legends Skins :: Elophant Search Stats , campioni 693. LoOoKy's League of Legends Skins :: Elophant Search Stats , campioni 444. Survitor's League of Legends Skins :: Elophant Search Stats , campioni 835. smoker00's League of Legends Skins :: Elophant Search Stats , campioni 47Lasati-mi mesaj in privat sau un subiect .
ciubyever Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 E genu' de om care iti cumpara contul de LoL (u go first) si iti da o licenta folosita de cs:go.. Careful guys, just sayin'.
andrei98M Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Le-a luat pe toate de la mine din lista pusa moca Vezi ca si le iau inapoi prin support
StereoONLINE Posted August 26, 2015 Author Report Posted August 26, 2015 E genu' de om care iti cumpara contul de LoL (u go first) si iti da o licenta folosita de cs:go.. Careful guys, just sayin'.Tu esti smecheru ala care ma ameninta pe skype dupa ce da teapa ? )Omu imi da un cont de lol pentru o licenta de cs:go iar dupa 2 zile vine si imi zice ca nu merge licenta .Le-a luat pe toate de la mine din lista pusa moca Vezi ca si le iau inapoi prin supportSi daca am mail la toate conturile pe care le vand , ce-mi sugi tu din pantaloni?
andrei98M Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Ieri imi multumeai si erai un pupincurist si acu esti mare smecher?
ciubyever Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Tu esti smecheru ala care ma ameninta pe skype dupa ce da teapa ? )Omu imi da un cont de lol pentru o licenta de cs:go iar dupa 2 zile vine si imi zice ca nu merge licenta .Si daca am mail la toate conturile pe care le vand , ce-mi sugi tu din pantaloni?Contu' de lol e inca la tine, eu n-am folosit licenta nicaieri, am vrut s-o vand si cand am incercat s-o folosesc dupa 1 zi era folosita.Dude, ma cac in ea licenta oricum si n-am timp de tine.. Esti un ratat oricum. Deci va zic guys, nu cumparati de aici, nu e om cu care vreti sa faceti schimburi.
StereoONLINE Posted August 27, 2015 Author Report Posted August 27, 2015 (edited) Ieri imi multumeai si erai un pupincurist si acu esti mare smecher?Ti-am multumit pentru ca mi-ai fost de ajutor pentru 10 minute ca apoi ai schimbat parolele la tot . Nu te mai fute in subiectu meu ca devii deja un cacat prost , daca ai ceva sa-mi spui foloseste functia de mesaj privat.Contu' de lol e inca la tine, eu n-am folosit licenta nicaieri, am vrut s-o vand si cand am incercat s-o folosesc dupa 1 zi era folosita.Dude, ma cac in ea licenta oricum si n-am timp de tine.. Esti un ratat oricum. Deci va zic guys, nu cumparati de aici, nu e om cu care vreti sa faceti schimburi.Ti-am dat teapa zici ? pai ba prostule daca era sa-ti dau teapa nu-ti mai cumparam licenta cu 50 de lei ca apoi sa o folosesc eu ca mie nici nu-mi merge cs:go Edited August 27, 2015 by StereoONLINE
hades Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Daca aveti ceva de impartit va recomand sa o faceti intr-un mod civilizat; Cand spuneti ca X a dat teapa pregatiti si dovezi care sa sustina teoria voastra. Altfel, se cam intinde off-topicul pe-aici.TC.