bunnygod Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Sanatate , buna seara si ciocolomDoresti gazduire web?Doresti gazduire gaming?Doresti gazduire radio?Ei bine ai intrat unde trebuie Gazduire CS, Gazduire SAMP, Gazduire MTA, Gazduire MC, Gazduire WEB Gazduire web incepand de la 3 euro / lunaGazdurie radio incepand dela 3 euro / lunaGazduire jocuri (cs 1.6 , cs:go , Minecraft , SA:MP , MTP , Minecraft PE , Metin2)+ Servere dedicate la preturi foarte accesibileDomenii .ro / .com / .biz / .in / .pw / .org / .me / .info / .us / .ws / .asia / .mobi / .tv /.cn (Preturi rezonabile PLATA se poate efectua pe 1 an)Iar domeniul .tk este la 0,01$ pe 1 an desigur+ Realizare site incepand de la 150€Se poate plati prin SMS / Paypal / BANCARDISCOUNT CODE 15%--- damnedsky Quote
c0dek Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 http://www.dot.tk/it/index.html gratis ! Quote
Anonym13 Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 https://rstforums.com/forum/103694-xss-cloud-center-ro.rst Quote
bcman Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Server-ul v-a fi activ in termen de 24-48 de oreServerele nostre de pe Franta sunt foarte rapide iar ping-ul este destul de bun si in Romania.Suntem o echipa foarte tanara dar cu experienta, pe care am acumulata de-a lungul a 4 ani de studii in acest domeniu.Zic c? cel mai bine ar fi ca de acum anun?urile de genul ?sta s? fie verificate. Adic? un membru din staff sau un user care are timp s? primeasc? acces la orice pachet de g?zduire cere (în cazul de fa??) pe o perioad? scurt? ?i s? testeze în mare calitatea serviciilor ?i a suportului tehnic. ?tiu c? e greu de f?cut ?i c? cel mai probabil membrii staff-ului n-au timp de a?a ceva, dar ar cre?te calitatea forumului per total. Bine, în cazul de fa?? era evident ?i nu ar fi fost nevoie de o astfel de verificare, dar pe viitor.PS: Scuze c? am dat replay la un post de la gunoi. Quote
Guest Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 (edited) lol, "de pe franta", da' ce fac nene o violeaza ? //LE: Nevermind, acum am vazut ce IP ai la site ... Edited August 28, 2015 by AGSQ ... Quote
z4rk. Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Primul mesaj de pe site care m-a intampinat a fost:Gazduire profesionala, securizata si rapida.Fara suparare, dar site-ul moare cu DOS-Pro, iar un server de Counter-Strike gazduit acolo a murit cu un simplu atac de ala cu udepe.pele de pe un VPS d'ala de 3 euroi (au ramas toti in aer si dadeau din picioare). Nu stiu unde e acea "mare securitate". Quote