mariuss_f18 Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Mi-am cumparat un laptop cu Windows 8 pe el. Am dat upgrade la Windows 10 iar acum ma intereseaza sa instalez Windows 10 din nou ca sa imi pot face mai multe partitii ca am doar una. Cum pot face asta si sa raman cu licenta? Quote
diablo666 Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 incearca Speccy - System Information - Free Download sa vezi ce licenta ai pe OS.Ar trebuie sa o mearga dupa un reinstall.P.S.De ce nu faci partitiile din Disk Managemant? sau cu alt soft? Quote
mariuss_f18 Posted August 27, 2015 Author Report Posted August 27, 2015 incearca Speccy - System Information - Free Download sa vezi ce licenta ai pe OS.Ar trebuie sa o mearga dupa un reinstall.P.S.De ce nu faci partitiile din Disk Managemant? sau cu alt soft?Windows 10 Home. Am gasit si licenta. O pot folosi inca odata daca reinstalez win? Quote
diablo666 Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Teoretic da, ai putea... Daca win 8 e original instalat de firma ai putea face treaba asta...daca vrei sa fii 100% sigur ai putea lua legatura cu cei de la Microsoft prin live chat si sa-ti spuna exact. Quote
Mytzu Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Daca ai cumparat PC cu licenta la windows, ar trebui sa ai licenta lipita pe el. Proprietati la Computerul Tau, la fel poti vedea serialul. Nu stiu de ce viata e asa complicata pentru unii.Succes. Quote