Deta Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Nu stiu daca este posibil dar totusi intreb pe cei care se pricep foarte bine la word 2007 daca cumva se poate sa imi puna automat simbolurile cand scriu.Am vreo 20-30 de pagini si chiar nu as vrea sa pun la fiecare 3 cuvinte cate o caciula ca ar fi foarte mult timp care nu mi-l permit + ca e ssi enervant chiar daca iti pui si shortcuturi.Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Eu am un macro pt Word sa inlocuiasca cuvintele sau parti din cuvinte gen "atata" cu "atâta" daca la asta te referi. Dar dai doar un record macro si faci find+replace cu secvente din cuvinte care apar mai des in limba romana. Si pui deoparte fisierul normal.dot sa nu il pierzi la o instalare. Dezavantajul e ca oricum va trebui sa parcurgi din nou textul pentru diverse exceptii.Nu mai stiu cum l-am lucrat, e mai vechi. In general combinatii "ati" devin "â Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deta Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 oare nu ar merge cu un pack pt limba romana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deta Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 Problema rezolvata, se pare ca este un program care face acest lucru si care se numeste autocorect de pe www.softset.ro. Multumesc oricum pentru ajutor.Intamplator l-am gasit, ca nu cautam programul acela ci doar cum sa pun languageul, dar am dat de el si ma bucur ca ma scuteste de ore pierdute si corecteaza foarte rapid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...