theandruala Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Stie cineva o aplicatie care mineaza orice coin pt android de preferat?Am avut dogeminer, nu prea mergea.Acum am citit ceva de mangocoinz ( https://www.mangocoinz.com/ ).O app care te plateste sa alegi, cam 2 ore pe zi, primesti 12 dolari pe saptamana.Dar nu specifica si in cati coini... un mangocoin ar valora cam 0.00016 BC, dar inca n-am incercat-o.Voi stiti altele/ati incercat mangocoinz? Quote
blech Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 realizezi ca ai zero putere de procesare pe un telefon? Quote
theandruala Posted September 6, 2015 Author Report Posted September 6, 2015 Da, si realizez ca e si deschis non-stop, si in mare parte sta degeaba.Nu intreb de sume mari ceva mic, care cu timpul ar putea fi convertit. Quote
theandruala Posted September 6, 2015 Author Report Posted September 6, 2015 Si din cauza asta l-as putea lasa la incarcat cand sunt acasa... Quote
theandruala Posted September 6, 2015 Author Report Posted September 6, 2015 Da-mi place, eu intreb ceva tu-mi spui altceva.Nu am intrebat daca se merita.Stii sau nu?Mersi. Quote
TheTime Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 ^ Ca idee, de dragul matematicii:0*?=0FALS! 0 * ? e un caz particular, o forma nedeterminata. In functie de context, rezultatul poate fi 0, infinit sau orice numar real/imaginar. Probabil autorul topicului este interesat sa instaleze miner-ul pe telefonul altora, nu pe telefonul personal. Daca are o suprafata de atac > 1.000.000 dispozitive, s-ar putea aduna ceva. Dar merita sa distrugi atatea telefoane pentru bani de buzunar? 1 Quote
Sveratus Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Ar merge pe un dualcore armv7? Quote
WIK Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 (edited) Hai sa te fac sa intelegi mai pe scurt.Inainte sa postezi topicul asta, mai bine ti-ai pune intrebarea "Cati bani as putea scoate?" sau "Merita sa-mi bat capul?"Cu totii stim ca timpul inseamna bani, dar asta nu inseamna ca "Timpul costa bani" ca sa incercam sa scurgem din orice!Puterea de procesare a unui telefon este foarte mica, din cauza aceasta nu o sa faci foarte multi bani.Dar haide sa ne gandim putin si pe partea de resurse.1 telefon e minim 200 lei da? Curentul pe care il consuma telefonu intr-o luna, daca ai baterie de 3.7v si il incarci odata pe zi este: 111V Fa calculu la pret si zi-mi in cat timp depasesti investitia.Apropo, am pus totul la minim. Tu gandeste-te de 2 ori inainte sa vii cu o "Ideie stralucita" ca daca era asa de simplu toti o faceau.Mai bine ti-ai cumpara un dedicat special sa minezi pentru btc, ar fi mai profitabil in timp! Edited September 7, 2015 by WIK Quote
nein Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Hai sa te fac sa intelegi mai pe scurt.Inainte sa postezi topicul asta, mai bine ti-ai pune intrebarea "Cati bani as putea scoate?" sau "Merita sa-mi bat capul?"Cu totii stim ca timpul inseamna bani, dar asta nu inseamna ca "Timpul costa bani" ca sa incercam sa scurgem din orice!Puterea de procesare a unui telefon este foarte mica, din cauza aceasta nu o sa faci foarte multi bani.Dar haide sa ne gandim putin si pe partea de resurse.1 telefon e minim 200 lei da? Curentul pe care il consuma telefonu intr-o luna, daca ai baterie de 3.7v si il incarci odata pe zi este: 111V Fa calculu la pret si zi-mi in cat timp depasesti investitia.Apropo, am pus totul la minim. Tu gandeste-te de 2 ori inainte sa vii cu o "Ideie stralucita" ca daca era asa de simplu toti o faceau.Mai bine ti-ai cumpara un dedicat special sa minezi pentru btc, ar fi mai profitabil in timp!dar el cred ca vrea , din alte telefoane "victime " sa bage miner , deci curent 0 cost telefon 0 .. dar vorba ta , "timpul costa bani" Quote
theandruala Posted September 7, 2015 Author Report Posted September 7, 2015 Eu intreb din pura curiozitate, dar vad ca sar toti desteptii... Quote