theandruala Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 A incercat cineva sa-si puna ubuntu pe un telefon android?Un telefon care nu face parte din seria Nexus?S-a meritat? Quote
theeternalwanderer Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Depinde in ce scop vrei sa il instalezi.Dar in general, am avut impresia ca nu exista vreun scenariu in care este rentabil sa inghesui o distributie de desktop pe un mobil. Android-ul tau e tot Linux. Decat sa ii pui Ubuntu (care e oricum o distributie jegoasa) mai bine ii faci root si ai access la un terminal de pe Android. Quote
theandruala Posted September 10, 2015 Author Report Posted September 10, 2015 Am root, l-as pune doar sa vad cum merge, din cate am vazut la alte telefoane se misca f bine chiar daca sunt slabe ca piese. Quote
seboo00111 Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Incearca ceva care are vechime si destul de mult support din partea comunitatii, cyanogen de ex.Canonical nu ofera suport pentru majoritatea tel... Quote
black01 Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 uite aici ceva cu ubuntu nativ sau daca vrei da se poate urca pe cateva telefoane din seria NEXUS, momentan eu am Cyanogen 12.1 official de care sunt multumitspor la citit si cumparat! Quote
xplicitt Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 Am un Note 3 care ruleaza cyanogenmod 12.1Am pus pe el Kali linux prin Linux deploy si pot spune ca merge perfect...Am avut firmware oficial pe tlf si sincer nu am reusit sa fac sa ruleze nici o versiune de linux pe el...nu stiu din ce cauza dar nu mergea. Quote