luca123 Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 C++ nu imi place deloc ca structura, eu vreau ceva cu in genul html dar nu python ca nu pot sa il fac executabil pentru publicul larg Adica sa aibe o structura fara alte imbarligaturiOrice parere este venita Quote
code0110 Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 HTML nu este un limbaj de programare, este un limbaj de marcare.Nu le compara. Quote
Active Members MrGrj Posted September 12, 2015 Active Members Report Posted September 12, 2015 Exista py2exe cu care poti face executabile. In fine, ceea ce vrei tu nu exist?.F?r? munc? nu vei ajunge nic?ieri.Vrei si usor si pentru "publicul larg". Încearc? la KFC. 1 Quote
luca123 Posted September 12, 2015 Author Report Posted September 12, 2015 Exista py2exe cu care poti face executabile. In fine, ceea ce vrei tu nu exist?.F?r? munc? nu vei ajunge nic?ieri.Vrei si usor si pentru "publicul larg". Încearc? la KFC.E buna chestia cu py2exeEu vreau sa invat dar c++ mi se pare greu Quote
Active Members MrGrj Posted September 12, 2015 Active Members Report Posted September 12, 2015 E buna chestia cu py2exeEu vreau sa invat dar c++ mi se pare greuDaca ti se pare greu, inseamna ca nu ai o baza. Incepi structurat si progresezi in timp, asa se face treaba.- inveti sa gandesti logic / structurat / algoritmic.- usor usor incepi sa implementezi ceva algoritmi basic (iti vor fi de ajutor) in pseudo cod.- iti alegi un limbaj cu care vrei sa mergi inainte, si ii dai bataie. (aici recomand Python pentru ca iti ofera deschidere catre orice: Networking & Scripts / Automation / Web / Software chiar si Machine Learning + Artificial Intelligence)Spor la invatat. Quote
Skalpel Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 (edited) [REDACTED] Edited March 27, 2017 by Skalpel Quote
giv Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 O alternativa buna e C#.C++ e cam auirea de folosit in aplicatiile cu utilizare zilnica ce necesita interfata grafica.Eu unul am ales VB .NET si nu imi pare rau. Are limitarile sale dar e perfect pentru ce lucrez eu. Quote