zoondark Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Ce parere aveti?ati folosit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Ce rahat sa folosim la el? Mie imi suna a virus. Intrebi daca am infectat pe cineva cu el sau daca am fost infectati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoondark Posted September 17, 2015 Author Report Share Posted September 17, 2015 Ma refeream daca ati infectat pe cineva cu el . Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 nu ai cum sa infectezi tu pe cineva. De obicei, se creeaza o retea de afiliati in care sunt primiti oamenii pe baza unor informatii si le sunt impartie fisiere infectate. Trebuie sa le demonstrezi ca te ocupi cu chestii de genu. Majoritatea iti cer print-screnuri cu un botnet pe care il detii etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...