Kitikru Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Va salut.M-ar interesa niste recomandari pentru o firma de optimizare seo pentru o colaborare lunga.M-ar interesa ceva ce ati testat sau sunteti siguri ca ei stiu ce fac, nu firme fantoma. Quote
dev-master Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 ?i-a? putea recomanda un freelancer. Am lucrat cu el în trecut, e foarte bun. Nu ?tiu dac? ofer? factur?, dar cred c? da. Dac? te intereseaz? s? te pun în leg?tur? cu el, las?-mi ni?te date de contact pe privat. Quote
nein Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 ?i-a? putea recomanda un freelancer. Am lucrat cu el în trecut, e foarte bun. Nu ?tiu dac? ofer? factur?, dar cred c? da. Dac? te intereseaz? s? te pun în leg?tur? cu el, las?-mi ni?te date de contact pe privat.imi poti recomanda si mie? dar problema e la mine , ca trebuie neaparat factura.. Quote
LegendKiller Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Da-mi si mie datele lui in privat. Quote
dev-master Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Scuze b?ie?i, am vorbit cu el acum ?i aparent e ocupat în urm?toarele luni ?i nu poate s? ia clien?i noi... Ar fi trebuit s?-l întreb înainte, doar c? nu apucase s?-mi r?spund? înainte s? postez aici. Quote
Rickets Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Î?i recomand eu: nimic de pe RST. Quote
Zatarra Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Î?i recomand eu: nimic de pe RST.Pot sa stiu si eu de ce generalizezi? Nu ai absolut nici un motiv sa faci asta. Quote
Rickets Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Pot sa stiu si eu de ce generalizezi? Nu ai absolut nici un motiv sa faci asta.Tu po?i s? ?i mori lini?tit, nim?nui nu-i pas?..."Out you go", dac? î?i mai aduci aminte. Quote
Guest Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Pot sa stiu si eu de ce generalizezi? Nu ai absolut nici un motiv sa faci asta.Acum, sper sa ma scuzatiDe va deranjez cumvaSe poate sa folositiMereu generalizareaBine-i sa generalizeziCand te referi la cevaDar sa nu-absolutizeziCaci deja e altceva. Quote
Zatarra Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Tu po?i s? ?i mori lini?tit, nim?nui nu-i pas?..."Out you go", dac? î?i mai aduci aminte.Desigur . Asta e si idea, sa nu-i pese nimanui, sa-mi pot vedea linistit de treaba. Quote
sadicool Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Probabil ca cel mai bune seo esti tu.Pentru ca tu iti poti sorta linkuri, iti poti construi campania de linkuri.Pe scurt Content e za king, adica daca ai content (continut) de calitate, in nici un caz copy paste, atunci nu o sa mai ai nevoie de nici o companie care sa-ti faca campanii de link building.Regulile sunt simple in seo.Titlu - 65-70 de caratereDescriere 140 caractereKeywords - 5-7 bucati (cu relevanta in text)Link building - Orice gasesti cu o autoritate cat mai mare. Quote