Hexox Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 (edited) This is one of the finest WSO on youtube. Methods are not like spending on adword to rank your videos, This author seems very trustworthy and it is not a crap at all. HIGHLY RECOMMENDED...Screenshot:Format: Pdf Ebook (52 pages)Download:https://sellfy.com/p/QJaG Edited September 20, 2015 by Hexox
Hexox Posted September 20, 2015 Author Report Posted September 20, 2015 Download and enjoyFormat: Pdf Ebook (52 pages)
Pacalici Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Nu ca m-ar interesa dar e un download pentru care trebuie sa platesti. Nu prea e un tutorial.
askwrite Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 De ce ai vinde ceva cu care faci 7000$ pe luna?
dj_sweet Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Inca mai credeti in povesti de adormit copii ?
hades Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Banned. PPD-ul de prost gust se face la mama lui in ograda.
Sveratus Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Inca mai credeti in povesti de adormit copii ?Nu .... Atata face nebunu de pewdiepie
Mandrake1942 Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Nu .... Atata face nebunu de pewdiepieEsti prost informat prietene. Ala cred ca face 200k $ pe luna lejer, LEJER AM ZIS.Vazusem acum ceva vreme un top cu masinile youtuberilor. Erau frate youtuberi mult mai slabi ca pewshitdie care aveau lambo ferrari bugati etc, iar asta fiind mult peste aia face mult mai multi bani. Si iti dai seama ca si-au luat masina abia dupa ce si-au luat vila sau mai stiu eu ce.Se fac enorm de multi bani din youtube daca ai talent si-ti merge bine
Sveratus Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Esti prost informat prietene. Ala cred ca face 200k $ pe luna lejer, LEJER AM ZIS.Vazusem acum ceva vreme un top cu masinile youtuberilor. Erau frate youtuberi mult mai slabi ca pewshitdie care aveau lambo ferrari bugati etc, iar asta fiind mult peste aia face mult mai multi bani. Si iti dai seama ca si-au luat masina abia dupa ce si-au luat vila sau mai stiu eu ce.Se fac enorm de multi bani din youtube daca ai talent si-ti merge bine pai si tu de unde sti ? iai verificat contu de paypal ca nu am vazut pana acuma ca se lauda cu banii sau is eu orb , si nu numai pewdiepie face bani din youtube, pe twitch am vazut unele ca fac destui banii din donatii pentru ca isi arata decolteul generos la copii care se uita si doneaza la asa numitele gamer girls with big boobs. fake..
Mandrake1942 Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 pai si tu de unde sti ? iai verificat contu de paypal ca nu am vazut pana acuma ca se lauda cu banii sau is eu orb , si nu numai pewdiepie face bani din youtube, pe twitch am vazut unele ca fac destui banii din donatii pentru ca isi arata decolteul generos la copii care se uita si doneaza la asa numitele gamer girls with big boobs. fake.. De aici iti dai seama cati bani fac unii din youtube. Sunt sigur ca mai sunt si alte filmulete ca asta,unii youtuberii cresc peste noapte la cateva milioane de subscribers.Iar ce zici tu de twitch e apa de ploaie, aia fac maruntis pe langa un youtuber celebru. Nu intra la fel de multa lume pe twitch. Nu tre sa-i verific contul ca sa-mi dau seama ca face cateva milioane pe an din youtube + sponsori, afiliere etc.
hades Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Baieti, threadul e la cosu de gunoi pentru ca autorul lui e un gunoi de om ce umbla cu PPD-uri pe-aici.